| redtrr1 a întrebat:

Salut, vreau sa incep o dieta de ingrasare dar nu prea stiu ce ar trebui sa mananc si sa fie bogat in calorii. Eu am in jur de 50-55 kg la 18 ani ( sunt baiat ). Ma puteti ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Yiing a răspuns:

Incearca sa respecti cat mai bine cele 3 mese ale zilei ( asta e foarte important)
dimineata a mananci ceva mai usor(2 ochiuri/paine prajita cu gem+lapte/carne de pui rece...)
la pranz ceva mai consistent (carne cu orez si un sos / carne cu piure si un sos / o supa ceva.)
iar seara din nou ceva mai consistent ( paste cu carne tocata /
o supa/ciorba/tocanita.)
si unu doua fructe.
Daca nu merge iti dau o speranta big grin
Story : am un prieten care la 18 ani era ca tine(50kg)( el avea 1.70 inaltime), pe la 19 ani a inceput sa se lateasca si sa creasca in masa musculara ( tatal lui avea o ferma si il mai ajuta pe acolo ) Succes!

2 răspunsuri:
| gothicbat a răspuns:

Dacă metabolismul tău e de așa natură încât să nu te îngrași, poți mânca și 3 porci la o masă și un camion de pâine, că e degeabalaughing
Și multe fete te-ar invidia.

| DanielCD a răspuns:

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.