Poate fii o simpla indigestie datorata unor mancaruri sau bauturi care tiau facut rau si ti-au provocat dureri acute de burta si crampe.
Dupa cum vad in istoricul intrebarilor tale, tu ai deja o ipohondrie, deci, cel mai p[robabil este o banala indigestie dar exagerata din cauza ipohondriei.
Senzatia de intepaturi in abdomen este data de gazele acumulate. Pot fi localizate intr-un anume loc sau generalizate. Cel mai eficient tratament este carbunele medicinal, combinat si cu Triferment, de maxim 4 ori pe zi. Atentie, carbunele medicinal poate produce constipatie daca e luat in exces.
Daca totusi simptomele nu trec, trebuie consultat un medic. Gazele sunt un semn ca tranzitul intestinal nu functioneaza cum trebuie. Sunt de evitat alimentele care provoaca gaze, si e necesara miscarea, mersul pe jos este foarte bun.
Cred că nu este vorba de apenticită.
Văd pe net atâtea pareri, la adresa durerilor si semnelor.
Acum nu stiu ce sa zic în privința mea.
Mă doare in partea dreapta jos mai înspre spate gen întepaturi cand fac miscari bruste sau merg..imi e teama sa nu fie chiar apendicita.în afară de simptomele astea nu am altele cum ar fi greata, varsaturi, umflarea abdomenului, durere in jurul buricului, etc.
Eu am avut apendicita si singurul simptom a fost o durere in partea dreapta jos. Fara febra, fara greata, fara sa se duca durerea pe picior in jos. Durerea era una continua, indiferent de pozitie, nu foarte mare, undeva adanc in abdomen. O durere profunda, nu ca o intepatura.
Orice apendice inflamat se vede la ecografie.
Deeaandreea9156 întreabă: