Nimeni nu stie cat mai poti creste, depinzând strict de tine si de cat stimulezi hormonii de crestere, cu ceea ce mananci zilnic. Mananca NUMAI hrana sanatoasa: fructe proapete, legume, salate si mancaruri sanatoase (fara carne prajita, cartogi prajiti, carnataraie, afumaturi, gustari si tot ce este cumparat din supermarket, gata pregatit).
exista totusi un calcul specific:
(inaltimea tatalui + inaltimea mamei +13cm) : 2 = inaltimea baiatului.
in cazul tau vine cam asa:
(160+156+13):2 = 329:2 = 164.50
Dupa cum vezi, pentru ca deja ai atins 1.70m deja esti cu mult peste estimarea de mai sus.
Posibil facand si un sport sa te ridici mai mult, pentru ca-ti stimuleaza hormonii de crestere. dar nu orice spor: volei, handbal, baschet sau inot.
Sale este unul din sporturile care blocheaza hormonii de crestere, asadar, pana nu impinesti 20 de ani, nu te apropia de SALA!
PS Nu ar trebui sa te ingrijorezi de staura ta, fiindca deja ti-ai depasit parntii cu mult, deci mama natura a fost totusi darnica cu tine. Totusi, daca vrei si esti ambitios, poti sa -ti stimulezi cresterea facand ce t-am spus mai sus, inca mai ai 3 ani in care mai poti creste caitiva centimetri.
Cat mai pot creste?
Ce pot face sa cresc mai mult
Mă îngrijorează acest fapt ca sunt mic de înălțime
Si părinții mei au o înălțime 156 mama si 160 tata
Va multumesc frumos
Mulțumesc tuturor enorm pentru sfaturi
Jassmina va mulțumesc
Nimeni nu stie cat mai poti creste, depinzând strict de tine si de cat stimulezi hormonii de crestere, cu ceea ce mananci zilnic. Mananca NUMAI hrana sanatoasa: fructe proapete, legume, salate si mancaruri sanatoase (fara carne prajita, cartogi prajiti, carnataraie, afumaturi, gustari si tot ce este cumparat din supermarket, gata pregatit).
exista totusi un calcul specific:
(inaltimea tatalui + inaltimea mamei +13cm) : 2 = inaltimea baiatului.
in cazul tau vine cam asa:
(160+156+13):2 = 329:2 = 164.50
Dupa cum vezi, pentru ca deja ai atins 1.70m deja esti cu mult peste estimarea de mai sus.
Posibil facand si un sport sa te ridici mai mult, pentru ca-ti stimuleaza hormonii de crestere. dar nu orice spor: volei, handbal, baschet sau inot.
Sale este unul din sporturile care blocheaza hormonii de crestere, asadar, pana nu impinesti 20 de ani, nu te apropia de SALA!
PS Nu ar trebui sa te ingrijorezi de staura ta, fiindca deja ti-ai depasit parntii cu mult, deci mama natura a fost totusi darnica cu tine. Totusi, daca vrei si esti ambitios, poti sa -ti stimulezi cresterea facand ce t-am spus mai sus, inca mai ai 3 ani in care mai poti creste caitiva centimetri.
Cat mai pot creste?
Ce pot face sa cresc mai mult
Mă îngrijorează acest fapt ca sunt mic de înălțime
Si părinții mei au o înălțime 156 mama si 160 tata
Considerand inaltimea parintilor tai esti FOARTE norocos. Zi merci ca ai ajuns si la 1, 70m. Deja cam multe vrei
Acum lucreaza la greutate, fa sport si mananca bine si sanatos sa ajungi la 60kg pentru inceput. Degeaba esti paluga daca esti skinny criminal, conteaza si sa fii bine facut pentru un aspect fizic armonios.
Presupun ca tu esti un obez d-ala de 1.65 si te crezi si tu "smecheras".
1,61 si 55kg. Ia zi sunt obez?
cosminacheeee întreabă:
lololory24 întreabă:
Leiandra întreabă:
Carmen133 întreabă: