| maia109 a întrebat:

Salut, vreau sa ma ajute cineva cu niste sfaturi, mi-am inceput viata sexuala cu un an in urma dupa care au aparut niste probleme cu zona genitala, am avut scurgeri branzoase urat mirositoare si dureri usoare la ovarul drept trecand si pe picior, am fost la 2 medici care imi dadeau o multime de medicamente si fara folos pana nu i-a dat in cap uneia, celei de a doua sa dau analiza la 4 bacterii, dintre care mi-a gasit ureaplasma ureatycum si aveam si inflamatie la ovar, am primit lecuire, tot acel an m-am lecuit, un an plin de medicamente anfiinflamatoare, antibacteriale si restul, prietenul meu mi-a spus ca nu are cum sa iau de la el, nu crede sa aiba acea bacterie, nu are absolut niciun simptom. Contactele sexuale deja le faceam doar cu prezervativ, acum la un an de la depistarea bacteriei, mi-au aparut iar schimbari ale secretiei cu miros si cam multa si branzoasa, si usoare intepaturi in partea acealuiasi ovar si pe picior, se poate sa m-a infectat din nou chiar daca m-am protejat? Nu am avut relatii cu nimeni altcineva in afara prietenului meu si vreau sa spun ca se irita vaginul in timpul actului, vaginul meu nu se lubrifiaza de ajuns si se usuca repede, am crezut ca este de la iritatie schimbarea secretiei dar au si mai aparut acele intepaturi, dureri usoare... uneori lipsesc, nu sunt permanente. Pareri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, este posibil să fie vorba de o infecţie genitală/vaginită, probabil o CANDIDOZĂ :(
Oricum, şi partenerul tău TREBUIA să facă ( ATUNCI ) analize pentru a verifica dacă este infectat!

Vezi mai multe detalii în răspunsul pe care l-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......dupa-ceva/

De asemenea, dacă lubrefierea vaginală este redusă, atunci TREBUIE să folosiţi lubrifiant ( cumpărat din comerţ ) la fiecare act sexual!

Toate cele bune!

| Sarada a răspuns:

Trebuie sa fii atenta cu cine faci acest lucru si deamu trebuiea sa-ti dai seama din ce cauza iti apar toate aceste inflamatii este de la prietenul tau chiar daca la el nu au aparut inca simptomele mai tirziu vor aparea si la el