| Mihai99182 a întrebat:

Salut. Vreau sa ma apuc de sala si am o obsesie cu dulciurile, nu trece zi sa nu mananc ceva dulce, ceva cu ciocolata in special. Nu sunt chiar gras, am 18 ani, 1.80m si 80 de kg. Intrebarea mea este cum pot elimina dulciurile din alimentatia mea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Apa si mancare naturala, mai multa verdeata si mai putine grasimi

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Are dreptate Maria!

| Violleta2022 a răspuns:

- Inlocuindu-le cu fructele sau
- eliminandu-le pur si simplu, dintr-o data.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să mănânci o bucată mică din acel dulce.

| RoCkKiD a răspuns:

Nu e nici o problema ca mananci dulcuri, intrebarea e cate manaci. Calculezi caloriile si vezi cat de mare e problema.
Nu zice nimeni ca dulciurile nu se impaca cu sala doar ca daca vrei rezultate o sa ai nevoie de toti macronutrientii nu doar de glucide.

| Brizbriz a răspuns:

Dude, sincer, nu imi pare rau sa iti spun, dar ESTI DUS
80kg la 1.80m e putin cam... putin
iar tu vrei sa te apuci de sala, moment in care practic VEI ARDE dulciurile alea, si v-a trebui sa mananci mai ca lumea ca sa faci fata la sala

sper sa nu dai in bulimie cu grijile astea... AIUREA
mai bine ti-ai face griji ca dulciurile iti strica dintii sau ceva de genul asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La inaltimea ta trebuia sa ai 70 de kg acum esti la limită, daca mai maninci dulce te vei ingrasa mai mult, eliminarea dulciurilor nu o poti face brusc, trebuie treptat, si cauta in special ciocolata pentru persoane cu diabet este mai scumpă dar nu are atîtea adaosuri ca asta normală care contine mult zahăr, zahărul ingrasă ca se depune pe burtă si scapi greu de burtă.

| Mihai99182 explică (pentru anonim_4396):

La 180cm, la barbati, greutatea trebuie sa fie intre 70 si 85kg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Obsesia asta cu dulciurile te poate duce în alte probleme de sănătate. Ca exemplu : diabet.

| Mariaavrmaiancu a răspuns:

La 180 cu 80 esti gras. Nu esti, inca, obez dar este cam mult. Putina vointa.

| aIexica2024 a răspuns:

La 18 ani 180 si 80 kg este cam mult, nu esti chiar obez dar nici mult nu mai ai.
La 28de ani cat vrei sa ai 280 de kg?
Mananca dreacu mai putin ca nu mori de foame, umflatule.
Trebuie sa inveti sa-ti stapanesti foamea carpa ce esti.