In general dureaza o ora sedinta. In rest, depinde enorm de la psiholog la psiholog, de la sedinta la sedinta, de la client la clinet. Evident, te va intreba de ce ai simtit nevoia sa apelezi la psiholog, cu ce anume te confrunti. Apoi va incerca sa vada de unde vin problemele, in ce fel de afecteaza, cum ai incercat sa le gestionezi in trecut etc. Nu as putea sa-ti spun nimic mai specific de atat, depinde mult de la caz la caz.
Depinde pentru ce te duci! Ce probleme ai! De natura personala, relație de cuplu, la job, fobii *( frica de anumite chestii )!
Nu este genul de " interogatoriu " ca la Politie sau la interviu de angajare! Psihologul discuta cu tine si încearcă sa iti înțeleagă problema si apoi sa gaseasca solutii la ea!
In mod normal 1 ora / sesiune!
Nu mergi la interviu de job, nu e ceva standard
discuti problemele pentru care te duci
Exista multiple tipuri de evaluări! IQ -nivel de inteligenta
EQ -inteligenta emotionala *( relaționare cu oamenii si in societate ), avizare pentru permis auto sau port de arma letala *( cu glonț ), teste psiho-tehnice pentru orientare in cariera sau aptitudini *( artistice )!
Cred că lucruri din trecut pentru că, ele ne cam definesc rădăcina tuturor problemelor psihologice și psihiatrice. Daca nu rezonezi cu el dai bani degeaba.
E bine că nu ai probleme cu anxietatea, depresia etc., așa pentru probleme minore sunt șanse mari să te ajute.
Te întreabă despre tine, cum ești, ce faci, ce îți place să faci! Eu nu am fost dar prieteni de ai mei au fost! E super bine sa te descarci!