Simplu, arunca pana si ultima ťigara pe care o ai si spui gata din punctul asta eu nu mai fumez ( si fara scuze gen am dat bani pe ele, de preferat sa le si rupi in 2 cand le arunci la cos). Sa meditezi constant de ce vrei sa te lasi de fumat, avantajele pe care le ai in momentul in cate te-ai lasat. Si sport, baga sport mult. Alergat, mers la sala etc. Renunta la anturaje si locuri pe care le poti asocia cu fumatul, gen cafenele, baruri et. Cafeaua se poate inlocui cu ceaiuri naturale, contin si ele cofeina insa putin comparativ. Si da prin propria-ti vointa trebuie sa renunti, tu. Nu te lasa controlat/influentat de o prostie de țigara si constentizeaza cat de stupid esti cand tii *** ala in gura si tragi otrava in tine. Practic dai bani pe otrava.
Si da am fumat si eu, aveam perioade in care fumam 2 pachete la zi timp de ceva ani. Insa dupa ce constentizezi anumite lucruri, te lasi pur si simplu fara sevraje sau alte cacaturi.
Astea sunt doar amăgiri. Vrei sa te lași de ceva? Te lași. Atât de simplu este.
Tata s-a lăsat de țigări după 30 de ani de fumat!
Poti sa cumperi de la un magazine de produse naturiste cicoare. Se vinde sub forma de pulbere si seamana la gust cu cafeaua. Inteleg cu fumatul dar nu pricep ce ai cu sarmana cafea... O ceasca dimineata e ok in afara cazului in care o interzice medicul. Cand m-am lasat de fumat m-a ajutat cartea "In sfarsit nefumator" de Allan Carr - merita sa o incerci ca pana la urma nu ai nimic de pierdut.
Vrei sa invingi doi demoni dintr-o data.O sa-ti fie foarte greu.
Renunta la fumat pentru inceput, brusc fara manajamente. Dupa aceea sa nu mai pui tigara in gura, la prima te-ai ars.
Trebuie sa iti gasesti o ocupatie pe care sa o practici mereu, de exemplu sportul. Asa functioneaza si cu unele probleme psihice, de exemplu cu anxietatea, daca ai timpul ocupat o sa uiti de ce ti-e frica.
Înlocuitor pentru cafea poate fi ceaiul sau ciocolata caldă/rece.
Doar că exista medicament pentru anti-fumat, se numește Defumoxan
Cea mai eficienta metoda este ca inainte de a te lasa de fumat, tine o cura de detoxifiere. Fara carnuri, alimente procesate, chimicate si dulciuri. Doar sucuri naturale din fructe si legume. macar 2 saptamani. Apoi POFTA de fumat va disparea.
Metoda da rezultate 100 la 100. Si sport mult. Alergat.
anonim_4396 întreabă: