Cum adica de trei ori pe zi o lingi de una si o lingi si de alta? ) explica-mi si mie. alea-s plante.
Aceeasi problema o am si eu. tot dereglari menstruale. problema e ca la mina na mai venit de 3 luni. am auzit ca si branca ursului este pentru regleri hormonale. intreaba la farmacie sau la plafar si iti vor da cava
Si am mai vrut sa zic tare des imi vine menstruatia, vreo 2 saptamani cel mult nu am apoi iar vine.Si inainte de menstra am scurgeri maro inkis, fara dureri si chestii de astea. Poate stit tratament dar numai cu plante, pe internet caut dar peste e duferit, poate ati incercat vvoi, eu am musetel galbenele si coada soarecelui poate imi dat ceva din astea, mersi mult
Inca ceva! cand mi-a dat tratament pentru furuncul m-a controlat si ginicologul, dar sint aproape de menstra si mi-a zis sa ma duc dupa sa ma vada, cica am ceva polpita, sau polipi n-am inteles bine, dar eu nu vreau la acest medic dar ca sa ma duc la altul nu pot, si de aceea vreau cu plante, dar nu e grav, daca era asa de grav imi spunea deodata.ms