| lucaconstantinwin a întrebat:

Salut, vreau sa mi raspundeti și mie, dau funda, catelu meu numai mănâncă numai are chef de joaca am vazut ca a vomitat spuma alba spre maro, respira greu, ce pot sa i fac? Credeti ca a fost otravit? sad i.am dat lapte sa bea, dacă ma intrebati de vaccin da, este vaccinat catelu are 3 - 4 luni. Dau funda cine imi răspunde

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Raspunsul meu este sa mergi cu el la un medic veterinar. Trebuia sa faci tu asta, din prima, fara sa astepti raspunsuri pe TPU.

| blackann a răspuns:

Nu a fost otravit, cand vomita spuma asa inseamna ca ii doare burtica. Laptele o sa il strice la stomac. Cel mai bine mergi la veterinar.

| lucaconstantinwin explică (pentru blackann):

Am vazut ca face scaun cu sange si are ochii rosii

| blackann a răspuns (pentru lucaconstantinwin):

Faci misto?

| paul123paul123 a răspuns:

Mergi la veterinar, daca are paraviroza o boala f grava, o sa trebuie 5 zile sa mergi sa ii faca injectii, perfuzii sa si f multa rabdare si daca ai bani si rabdare va scapa, merita dati bani pentru tratament pentru o viata. Sper sa nu aiba insa mergi la consultatie nu amana.