| AlexMoss a întrebat:

Salut vreau sa-mi spuna cineva cum pot scapa de soareci, gandaci, tantari dar mai ales soarecii care ma dispera noaptea si imi vine sa ma scol si daram toti peretii
Astept raspuns si nu faceti haz

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Pentru tantari nu vad alta solutie decat site la geamuri; si camasa cu maneca lunga. Pentru gandaci foarte bine lucreaza acidul boric, chiar mai bine decat prafurile de la magazin. Pui pe capacele de borcane putin acid boric umezit cu apa sau lapte. Iar pentru soarici, curse plus otrava; mai poate ajuta si o pisica pe langa casa.

4 răspunsuri:
| IonutAxi a răspuns:

Pai unde stii ca ai soareci pui o bomba din aia cand o atingi bubuie.Si ii lasi in pace. Si cand se atinge de ea Bumm.Si ai rezolvat.laughing

| sabin89 a răspuns:

Ai spus sa nu facem haz, dar eu nu m-am putut abtine de ras. Am ras cu lacrimi. Oamenii pot scapa de lucruri mari (de nazism, de comunism, de ben Ladin) si nu pot scapa de niste soarici! Buna asta! Monteaza si tu niste curse, sau pune otrava. Unde stai? La bloc sau la casa?

| AlexMoss explică:

La casa si e mai greu

| PestMAG a răspuns:

Uite aici niste sfaturi utile http://www.pestmag.ro/pestblog/8_Ce-este-deratizarea-.html... si daca te decizi sa iei soarecele de mustati poti comanda si niste capcane, sunt foarte usor de folosit