| Lucylu101010 a întrebat:

Salut! Vreau să ridic un colet de la poștă, însă problema mea e că oficiul poștal se afla în mall (chiar la intrare, mai specific) și nu știu dacă imi este permis să intru, deoarece nu m-am vaccinat încă. Știu că se poate intra fără certificat verde în unitățile poștale, dar nu am găsit nimic în legătură cu poștele din mall.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

In oficiul postal poti intra. Daca nu te lasa mergi cu cineva vaccinat si da-i cartea ta de identitate sa ti-l ridice. S-ar putea ca cei de la posta sa te inteleaga si cred ca si cei de la mall nu sunt asa de tampiti sa nu te lase. Le explici situatia!

| darrio2007 a răspuns:

Mergi acolo si sigur se va gasi o rezolvare.

| Violleta2022 a răspuns:

Fara vaccin nu este permisa intrarea in mall.
Chiar s-a dezbatut problema asta si spuneau ca-i dificil sa-i lase pe cei care afirma ca merg sa cumpere mancare si se trezesc cu ei la cinema, as ca, au decis sa puna interdictie tuturor, pentru a se evita asemenea scenarii.

https://www.digi24.ro/......su-1714481

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vaccinează-te apoi mergi sa ridici și coletul. Pe mine certificatul verde m-a salvat din multe situații. Spre exemplu am avut nevoie de cazier judiciar iar la intrare ghici de ce m-am lovit? Acces numai cu certificat verde. Pe când alții nevaccinati plecau acasă, eu și alții vaccinați puteam lua ce aveam nevoie.

| Lucylu101010 explică (pentru anonim_4396):

Chiar daca m as vaccina acum, trebuie sa astept, ori coletul va fi returnat daca nu merg sa l ridic in 5 zile.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lucylu101010):

Coletul nu va fi returnat asa repede. Va fi ținut la poștă și ei vor trimite avize de mai multe ori. Cel puțin așa cred. Dacă va rămâne la posta, atunci când mergi sa îl ridici va trebui sa achiți și taxa pentru că au ținut coletul. Taxa care nu va fi deloc mica. Pentru fiecare zi nu știu cât trebuie plătit. Mie o comandă eMAG pe care nu am mai mers să o ridic, au trimis-o înapoi după 3 săptămâni. Asa, ca...

Puteai opta și tu pentru serviciul prioripost și venea coletul direct acasă în 24/48 ore.