| RappingKrys98 a întrebat:

Vreau sa slabesc cam 5-6 kg intr-o luna! As vreau un regim care v-a ajutat pe dvs! Eu fac sport deja deci nu cred ca asta e problema doar alimentatia!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NUTREBUIENUME a răspuns:

Sportul este cea mai buna cale de a slabi, trebuie sa il faci in exces, pana simti ca nu mai poti. Exercitii pentru abdomene in special.Mananca de 3 ori pe zi si moderat.Nu mai manca carne la gratar si mananca peste de 2 ori pe saptamana.De dimineata mananca niste paine cu gem natural si un ceai de plante(de preferinta, musetel si tei).La amiaza mananca peste(doar de 2 ori pe saptamana)si o ciorba sau o fasole cand nu mananci peste.Nu te atinge de sarmale.Multe fructe, dar nu foarte multe pentru ca unele contin vitamina C care poate ingrasa.Seara mananca ceva usor si nu manca niciodata tort seara.Cu placere, student la facultate care a mers la fiecare olimpiada in timpul scolii din clasa a 7-a pana in a 12-a si mereu a ajuns la nationala.Mult succes

2 răspunsuri:
| ButterflyMiley a răspuns:

Pai... o prietena de-a mea a slabit cam asa:
Nu manca dupa ora 18:00! ( Dar...bea apa si ii trecea pofta de mancare)
Facea sport ( da tu ai facut)
Nu manca dulciuri
Si nu prea manca multa carne mai mult legume! happy
Atata stiu, sper ca te-am ajutat cu ceva. happy

| elenutzaella a răspuns:

Pai eu am slabit 10 kg intr-o luna si jumatate am fost la nutritionist si mi-a dat regim incearca si tu asta!