Daca nu-l comanzi de pe net exista magazine specializate cu suplimente nutritive, le mai gasesti si in incintele salilor de fitness dar acolo probabil sunt mai scumpe, la farmacii normale astfel de produse nu gasesti pentru ca nu sunt produse farmaceutice.iar ca sa adaug acesta este un gainer proteica la care este binevenita creatina sau alte substante anabolizante + vit si minerale, important este sa stii ca acest produs nu iti inlocuieste un regim alimentar adecvat, iar efectul este proportional cu lucrul fizic pe care il depui la sala.
Aha da in farmacii ce proteine pot gasi am auzit ca este creatina asa-i? si vreau sa stiu daca este buna si daca poti sa imi recomanzi ca stiu cas multe feluri de creatina vreau sub forma de pastile mersi dau funda tie
Probabil la farmacii gen sensiblu (stiu eu) este si creatina,eu personal nu m-am interesat niciodata,oricum exista o multime de magazine pe net sau magazine specializate in suplimente alimentare(probabil in orice oras din Romania) nu vad de ce le-ai cauta fix din farmacii unde preturile de regula is si mai mari,in fine treaba ta,eu personal nu am vazut niciodata.
ca sa iei in masa musculara trebuie in primul rand sa faci efort fizic atrenandu-ti toate grupele musculare(la sala,acasa cum vrei tu)astfel incat fiind solicitati muschii sa se hipertrofieze(adica sa i-a in volum),iar ca sa aiba de unde sa" creasca" acesti muschi au nevoie de "material" adica de proteine(care la randul lor sunt alcatuite din aminoacizi),carbohidrati,lipide,vit si minerale si apa,princapala sursa este alimentatia(degeaba consumi proteine etc fara un aport alimentar crescut in special de proteine) aceste suplimente nutritive au mai mult un rol ajutator,adjuvant care accelereaza aceasta crestere,acum referitor la suplimente,gainerele sau proteinele cum zici tu contin aminoacizi(care alcatuiesc proteine care la randul lor formeaza tesutul muscular) dar si nu numai,ele vin ca o compensare in plus la ceea ce mananci,creatina contine si ea aminoacizi dar are efect anabolic(aici nu intru in detalii k e mai complicat) dar mai exista desigur si alte substante asemanatoare, acum gainere si creatina(cred ca monohidratul de creatina e formula comerciala) sunt de la diverse companii, probabil unele sunt mai rele altele mai bune, eu am folosit de la dynamtize, dar ma rog nu conteaza atat demult marca cat antrenamentul fizic in sine si de intensitatea sa(poti lua orice, fara antrenament rezultatul e 0) si de aportul alimentar(mult mai important decat aceste suplimente), du-te la o sala de sport, consultate cu un antrenor de acolo, chiar, mergi la sala?
Da, nu merg la o sala de forta dar practic un sport de 4 ani in genul boxului
Eu nu as cumpara proteine din farmacie, in farmacii sunt doar chimicale. cumpara de la o firma specializata si avizata