| Adrian1555 a întrebat:

Salut
Vreau sa stiu sigug daca(,) Coca Cola zero nu are deloc calorii, intreb asta pentru ca sunt la dieta, si nu pot sa beau apa, pur si simplu beau 2 l pe zi daca e nevoie, dar am nevoie si de suc, pana acum am baut tymbark de portocale si cand am intrat pe mufitnesspall am observat ca avea multe kcal si nu stiam, deci cola zero e chiar zero? Sau e doar reclama eronata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, are calorii, e doar reclama falsa. Fiecare suc are calorii și sincer pentru tine ti-as recomanda sa nu bei niciun fel de suc, numai natural, făcut în casa dacă dorești.
Da..Ai voie 2-3 pahare pe zi, dar doar 2-3! Nu întrece măsura.
Cel mai mult de ingrasi de la sucuri!

| leapșa a răspuns:

Nu are zahar, dar are indulcitori artificiali.
Nu stiu cat de adevarata e informatia asta, dar cineva mi-a spus ca acei inlocuitori artificiali ai zaharului, ajuta mai mult la depunerea in greutate decat o Cola/suc obisnuit.

| udrescuf a răspuns:

Se spuna ca nu ar avea calorii dar nu exista bauturi fara calorii, pana si apa are calori. Gandeste-te la toti coloranti pe care ii are cola (daca nu sa-r folosi coloranti in cola ar fi verde). Decei mai bine bei niste compot facut de mama ta si esri sigura ca nu are foarte multe calorii precum cola.

Răspuns utilizator avertizat
| Ene_Robert_Marian_1997 a răspuns:

Poti bea, dar nu mereu, adica sa nu bei 3 sticle intr-o zi sau 4 litri intr-o zi, trebuie sa bei 2l pe zi, Dar e bine!
funda?
Oricum ai grija, nu trebuie sa bei foarte mult

| xckx92 a răspuns:

Nu are calorii, dar Cola face pofta de mancare si s-ar putea sa fie o sabie cu doua taisuri, in cazul asta. Nu mai bine iti faci niste sucuri naturale? Poti cumpara un storcator de fructe mai puternic, in care sa bagi mere, morcovi, caise, piersici, etc. Sunt nenumarate retete si idei pe net.

| peperonies a răspuns (pentru xckx92):

Da care vin cu mai multe grame de zahar decat cola pe 100 de grame. daca tot mananca atata zahar nu mai bine cola?