| asdaf a întrebat:

Salut
vreau si eu remedii pentru a scapa de o durere de masea.
daca se poate remedii pe care le-ai foslosit si au fost utile, daca nu ce ati auzit, citit etc...
P.S. nu vreau rasp gen'du-te la doctor, nu iti face nimic' su alte chestii de genu' pentru ca eu stau intr-o zona rurala si acum nu am unde sa ma duc, este inchis peste tot.
maine ma voi duce dar acum simt ca innebunesc de la durere.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Kristinikaaa a răspuns:

Salutare! Eu sunt dentist si iti spun cu mana pe inima ca daca nu te duci la dentist, durerea va reveni. Probabil ca ai avut o carie care a ajuns pana la pulpa (nerv) si s-a transformat intr-o infectie de toata frumusetea; pe care daca nu o drenezi, se tot extinde... Ce iti recomand pentru moment - Ibuprofen 800 mg sau Nurofen. Daca mai ai probleme, imi poti scrie in privat si te ajut.

| Elliana534 a răspuns:

Eu stiu 2 pe care le-am incercat
1 Algocalmin pastila tinut pe maseaua problema cam 10-20 min.
2 Fernetul galgara cu fernet tinut la masea cam 10-20 minute ajuta
Sper ca te-am ajutat acestea 2 le-am practicat si au functionat

| gingalatera a răspuns:

Uite un site special pentru problema ta: http://dureremasea.blogspot.ro/

| loveisfreedom a răspuns:

Ia Vidan, sun pastile mari, galbene, inainte trebuie neaparat sa mananci, dupa maxim o ora iti garantez ca iti va trece daca vrei sa iei ceva mai puternic incearca Ospamox 500 mg(amoxiciclina) eu am folosit-o si la o extractie dentara care mi s-a infectat.

| anymary8878 a răspuns:

Clocoteste niste apa si pune un pic de sare in ia apoi puneti un prosop in cap si stai deasupra recipientului o sa tise unfle si se va stange infectia dar nu te va mai durea