| RosalinaB a întrebat:

Salut, vreau un par stralucitor, deci am parul cret si e infoiat, e urat nu mi-l pot aranja, va rog sa-mi sspuneti cum pot ssal fac sa fie foarte sstralucitor de invidiat daca ati incercat si ati avut rezultate va rog sa-mi spuneti si mie, acum fac o masca din galbenus de ou, soc de lamie, o picatura de ulei de ricin mica si ulei de masline o llingura, dar nu ajuta, ajuta doar pentru caderea parului dar pentru stralucire sau ceva nu ajuta, va rooooog mult sa ma ajutati sad;( =*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Pentru strălucire, îți recomand următoarea mască pe care o poți face acasă :
Un gălbenuș de ou, 2 linguri de ulei de măsline, 5 picături de ulei de lămâie și 2 lingurițe de ulei de migdale (conferă strălucire și finețe).
De asemenea, îți sugerez să folosești produsele Dove (șamponul, balsamul și masca).
Aplică masca de mai sus în fiecare săptămână.
Sănătate!

| fabiola a răspuns:

O fiola de ginseng cu cateva picaturi de ulei de migdale dulci, drojdie de bere cat o nuca dizolvata in zeama de la o lamaie-toate acestea se amesteca si se aplica pe par 20 min!

| Andreea_8819 a răspuns:

Un sampon bun este Nivea Diamond Gloss Shampoo