Daca deja te-ai simtit mai bine fara tigari, ma bucur pentru tine, sanatatea ta e pe primul plan. Corpul tau ti-a dat semnal ca ii place fara ele. Acum, daca vrei sa le lasi, nu mai cumpara, nu mai baga in seama si gata. Pauza cu colegii? Du-te, dar mesteca guma, bea apa, fa misto de ei ca baga fum ca niste locomotive. Daca ai rezistat doua zile si ai simtit ca respiri ca un zeu, clar poti mai mult. Ce-i mai tare e ca fiecare zi fara tigari te face si mai tare. Capul sus, nu te pacali singur ca „hai, doar una", ca vezi bine ca nici nu te mai prinde bine. Daca ti-a fost rau dupa ce ai fumat, nu e clar ca organismul iti spune „gata, boss"? Tine minte: tigara nu e prietenul tau. E doar un obicei prost care nu-ti da nimic, doar iti ia.
Sa stii ca acest mesaj m-a ajutat si iti multumesc frumos doar ca o chestie ma cam deranjeaza…Mi am pus in plan ca dupa cele 2 zile sa nu mai fumez si astazi mi am luat un pachet si am funat doar una si sa stii ca am regretat pur si simplu nu le mai suport unu la mana si decat sa le rup am zis ca o sa i le dau la mama cadou…La asta vreau doar un raspuns te rog frumos