Exista unguente la plafar, precum hemorplant.E nevoie sa te speli des cu apa calduta. Locul sa fie curat mereu.
Incearca spalaturile cu ceai de pelin. Fa o infuzie de trei linguri de frunze de pelin si o lingura de flori de galbenele la un litru de apa si apoi fa spalaturi locale. Repeta aceste proceduri zilnic, cel putin 7 zile la rand, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. insanatosire grabnica!
Din pacate problema asta MI/E CUNOSCUTA. am luat o alifie de pe net, e adevarat si la mine a functionat.a costat 65 de lei si de fapt pe cutie scria unguent cu tataneasa, galbenele si propolis. dupa ceva timp un amic mi/a vb despre aceias problema si i/am spus si lui ce am spus aici. a mers la plafar si a luat 3 unguente distincte cu fiecare din cele 3 plante, respectiv unul cu tataneasa, unu cu galbenele si unul cu propolis, lea/a amestecat intre ele si a folosit acest amalgam si mi/a spus ca dupa 3-4 zile de aplicat cu baie locala bineinteles in prealabil a functionat si s/au retras disparand si durerile alea nebune mai ales cand esti pe "tron". ideea e ca acest amestec de unguente l/a costat din cate mi/a zis in jur de 15 lei.