| Ionut90_9464 a întrebat:

Zilele astea am avut cate ceva greutati de ridicat (mari). Si m-am amintit de ceea ce mi se spunea cand eram copil si anume sa nu ridic greutati mari ca nu voi mai avea copii.
Acum, ceea ce vreau sa intreb este daca chiar este adevarata aceasta ipoteza sau este doar o legenda urbana. Va rog frumos fara misto-uri. As dori raspunsuri serioase. Multumesc.

PS: Stiu de celelalte probleme care pot aparea cum ar fi probleme la coloana, dar ma intereseaza strict despre partea cu copiii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Felix65 a răspuns:

Daca iti doresti, o sa poti avea cati copii vrei si daca nu vei avea, vei putea face analize specifice care vor stabili cu exactitate cauza si tratamentul.Nu am auzit de asocierea despre care ai pomenit mai sus.Fii increzator in fortele tale!

| 23partyboy a răspuns:

In fiecare poveste e o doza de adevar,probabil ca asa se spunea ca daca ridici greutati poti face hernie inghinala,care iti poate afecta vasele ce iriga testiculele sau funiculul spermatic(netratata sau tratata incorect) ma rog asa era pe vremuri,in ziua de azi lucrurile s-au mai schimbat, iarasi si hernia in sine nu se face asa de usor, esti organism tanar!