| Fordragon a întrebat:

Acum 1 saptamana(Marti) mi-am spart arcada si m-am dus la spital unde trebuit sa ma coasa.In unele zile din saptamana aceasta am lipsit de la scoala din cauza problemei, si ma gandeam daca as putea sa ma duc la doctorul de familie pentru a-i cere o adeverinta medicala pentru motivarea absentelor(P.s Intreb deoarece spitalul la care am fost este foarte departe de mine)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DraudeS a răspuns:

Da te poti duce. Daca ai un act de la spital ca ai trecut pe la ei, medicul de familie iti da scutire medicala.

Sanatate!

2 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

SE poate! Cei de la Urgenţă ţi-au dat ceva la mâna când au făcut intervenţia.Mergi cu acea hârtie la medicul de familie si se rezolvă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In mod normal spitalul trebuie sa-ti dea, dar poti merge sa vorbesti si cu medicul de familie.