| Redd a întrebat:

Salutare. Acum 2 saptamani am avut un accident la genunchi. Am stat cu ghips si acum 2 zile l-am scos. Am avut intindere de ligamente. Mi s-a spus sa iau Diclac si o fasa. Cum ma pot recupera cat mai repede? Am inceput sa calc pe picior dar ma sprijin de carje asa ca nu las toata greutatea pe el cand merg.

Daca nu cunoasteti va rog sa nu raspundetiwinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BodyFleci a răspuns:

Poti incepe cu miscari incete in pat, sa tragi genunchiul la piept, sa il intinzi, sa il ridici, si sa mergi cat mai mult! Funda? big grin

13 răspunsuri:
| BodyFleci a răspuns:

Doar prin miscare iti poti revenii! Nu exista nici un alt leac!

| BodyFleci a răspuns:

Da, sa stii ca nu este bine sa iti lasi greutatea pe el, dar in timp ce mergi sa il misti in fata si in spate incet, astfel sa te inveti din nou sa mergi bine, si in 1 saptamana poti chiar sa calci in el (cu putin ajutor). Sper ca ti-am fost de ajutor.

| Redd explică (pentru BodyFleci):

Da, asta o sa fac happy Vezi ca ti-am dat fundawinking Multumesc si tie si lui papusika97 pentru ajutor!

| papusika97 a răspuns:

Si eu am patit exact la fel cel mai bine e sa fi in repaus eu nu am stat cu ghips numa 3 zile ca nu am fost cuminte si mi-a spus medicul sa port genunchera si sa nu fac sport nimic alceva cel mai bine e sa mergi dar nu pana sa te obosesti trebuie sa nu il fortezi sa nu faci sport nimic ce necesita efort foarte mare

| BodyFleci a răspuns (pentru papusika97):

Papusika97 Te contrazic! Nu e bine sa stai in repaus, este bine sa il misti deoarece cand o sa poti sa mergi pine o sa te doara si o sa fie ca prima data cand ai mers... o sa iti fie greu sa mai joci fotbal, sa alergi si o sa te doara mai ales genunchii.

| papusika97 a răspuns (pentru BodyFleci):

Da miscare dar cata? fiindca e destul de periculos deoarece ligamentul e slabit poate sa i se luxeze iar nu prea mult efort poate sa umble da nu exagerat sau sa fuga ii total interzis asta e parerea mea si eu am patit asa mi-am luxat genunchele

| BodyFleci a răspuns (pentru papusika97):

Nu am zis sa alerge! Este bine sa se recupereze cum am zis "INCET". Nu i-am zis sa faca sport in exces, dar cel putin 60 min pe zi trebuie sa faca pentru a se recupera repede.

| Redd explică (pentru BodyFleci):

Din 60 in 60 de minute m-ai fac niste "ture" prin casa dar inca nu las toata greutatea piciorului imi este frica sa nu se intample ceva. Si ma dau cu Diclac de 3 ori pe zi happy

| papusika97 a răspuns (pentru BodyFleci):

Ok mai lamurit mersi si scuze da eu is mai incapatanata trebuie sa ma convingi cu mai multe dovezi ca sa cred mersibig grin

| wagen a răspuns:

Trebuie sa ai grija de tine nu fa chestii periculoase ca : sa fugi, sa te dai p gheata... funda?

| Redd explică (pentru wagen):

Asta stiam si eu crede-ma... Am scris ca daca nu stiti raspunul nu va mai bagati in seama pentru voturi si funda. In nici un caz raspunsul tau nu m-a ajutat cu nimicwinking Eu vreau sa stiu cum ma pot recupera cat mai repede!

| wagen a răspuns (pentru Redd):

A atc scuze

| wagen a răspuns (pentru Redd):

Ma poti ajuta vezi ca am pus o intrebare p pg mea pls dau funda