Poti incepe cu miscari incete in pat, sa tragi genunchiul la piept, sa il intinzi, sa il ridici, si sa mergi cat mai mult! Funda?
Da, sa stii ca nu este bine sa iti lasi greutatea pe el, dar in timp ce mergi sa il misti in fata si in spate incet, astfel sa te inveti din nou sa mergi bine, si in 1 saptamana poti chiar sa calci in el (cu putin ajutor). Sper ca ti-am fost de ajutor.
Si eu am patit exact la fel cel mai bine e sa fi in repaus eu nu am stat cu ghips numa 3 zile ca nu am fost cuminte si mi-a spus medicul sa port genunchera si sa nu fac sport nimic alceva cel mai bine e sa mergi dar nu pana sa te obosesti trebuie sa nu il fortezi sa nu faci sport nimic ce necesita efort foarte mare
Papusika97 Te contrazic! Nu e bine sa stai in repaus, este bine sa il misti deoarece cand o sa poti sa mergi pine o sa te doara si o sa fie ca prima data cand ai mers... o sa iti fie greu sa mai joci fotbal, sa alergi si o sa te doara mai ales genunchii.
Da miscare dar cata? fiindca e destul de periculos deoarece ligamentul e slabit poate sa i se luxeze iar nu prea mult efort poate sa umble da nu exagerat sau sa fuga ii total interzis asta e parerea mea si eu am patit asa mi-am luxat genunchele
Nu am zis sa alerge! Este bine sa se recupereze cum am zis "INCET". Nu i-am zis sa faca sport in exces, dar cel putin 60 min pe zi trebuie sa faca pentru a se recupera repede.
Ok mai lamurit mersi si scuze da eu is mai incapatanata trebuie sa ma convingi cu mai multe dovezi ca sa cred mersi
Trebuie sa ai grija de tine nu fa chestii periculoase ca : sa fugi, sa te dai p gheata... funda?