| alexdrugs a întrebat:

Salutare, acum 4 zile m a tras curentu' dormind xu geamul deschis bun am avut o durere de spate cam pana dimimeata, dimimeata m am trezit cu o durere in fesa dreapta un junghi practic ce imi da impulsuri de durere la tot piciorul, nu trece cu absolut nimic, am liat ketonal pastile, ketonal injectabil, tador injectabil, midocalm, evident creme peste creme nici un fel de liniste....nu au niciun efect, de 3 nopti nu mai pot dormi dorm o ora 2 si ma trezesc si pana dimineata pa...ca de exemplu acum, durerea e constanta orice ce asi face oricum as sta ma doare la fel dar ce ma nemultumeste e faptul ca in aceste 3 zile nu a scazut deloc ba chiar am impresia ca evolueaza, ce poate fi? Ce sa iau? Dau si 1000 de funde numai sa imi treaca problema...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| untu a răspuns:

Patul tau este drept sau e cu defecte? incearca in fiecare seara cu o ora inainte de culcare sa bei o cana de ceai cald de tei cu lamaie si o lingurita de miere de albine (sau cu zahar)! Este un foarte bun calmant contra durerilor si un somnifer natural!

1 răspuns:
| darrio2007 a răspuns:

La cate medicamente ai luat e normal sa nu-ti treaca.Trebuia doar unul singur si sa urmezi cu el.Si nu trece doar de la o pastila.Mergi la doctor daca e groasa situatia.