| Jok a întrebat:

Salutare, acum o sapt. jumate m-am ars la mana la al 4lea deget de la mana dreapta. Am fost la spital mi a dat un lichid rosu sa ma dauu pe arsura, este in proces de a-mi trece, dar frica mea este cand se usuca acel lichid este coaja cand ma dau cu lichidu ala daca imping degetul in fata imi iese puroi.
Este bine daca iese sau rau trebuie sa fac ceva? Tin sa precizez ca este si la incheietura degetului...Este bine sa iasa puroi? inseamna ca se curata rana?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TeooQrr12 a răspuns:

Hei hei! happy
Arsura este ceva ce trebuie tratat mai mult timp. Acel lichid rosu cu care spui ca te-a tratat se numeste "Betadine" si este un fel de dezinfectant care curata rana si o vindeca cat se poate de repede. Puroiul este "murdaria" care normal ca trebuie sa iasa afara ca daca ramane inauntru te poti infecta foarte rau asa ca nu iti fa probleme. Ai rabdare ca totul o sa se rezolve. Bafta!happy

1 răspuns:
| Makovei_Iuly_1995 a răspuns:

Pai daca iese puroi de obicei rana se curata, dupa ce o sa iasa tot puroiul o ramana pielea si o sa se vindece.