| Reloadu8 a întrebat:

Salutare.Acum o zi am fost la teatru si cand am iesit de acolo mi-a fost foarte frig.Tot in ziua aceea m-am jucat si fotbal in curtea scolii imbracat putin cam subtire dar nu mi-a fost asa de frig.A doua zi de dimineata m-am spalat pe par m-am uscat si am plecat la scoala. Spre seara, cand stateam la restaurant m-a luat frigu.Cand am pus mana pe cap ardeam.Am ajuns acasa si am verificat temperatura.Era 37. Dupa 10 minute am verificat din nou temperatura 38cu 9.Maxim am avut 39 cu 2. Dupa mai multe pastile am recurs la leacuri babesti si am rugat pe cineva sa ma ia in brate.Usor usor am inceput sa transpir. Temperatura scazuse la 37 dar ramane constanta si ma simt ametit.
Va rog ajutati-ma cu un sfat.La doctor nu am fost.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Ai racit, febra este reactia organismului de aparare impotriva bolii si a infectiei, ceva nu este normal.Este primul simptom al unei boli.Ia paracetamol sau algocalmin ca sa o ti sub control, bea lichide multe si portocale multe, sucul lor cu miere de albine, repaus la pat.Te duci la medic daca starea ta se inrautateste pentru consult si tratament potrivit.Ai grija de sanatatea ta!

1 răspuns:
| danimazzz a răspuns:

Mergi la doctor el e cel mai in masura sa iti spuna ce sa faci.

Întrebări similare