Da, e bun.
pentru ce vrei tu orienteaza-te spre produse care au cat mai putini carbohidrati ( cresti mai greu in masa, dar nici nu pui grasime ).
produsul ala e ok si firma ( muscletech ) e una de top
Pai cand pui muschi cresti si in greutate ( dar NU e grasime ).
Muschii ti se pare ca sunt umpluti cu AER? Au greutatea lor
Da asa e, dar nu vreau sa mai pun grasime. Si ce zici de produsul acela de care am zis eu? este bun?
Dap pai avand in vedere ca acel produs are 5 tipuri de proteine si hraneste muschiul timp de 8 ore, eu zic ca este foarte bun
Nu e chiar ok. hraneste muschiul timp de 8 ore = absorbtie lenta... ai ne voie si de un produs cu absorbtie rapida ( gen 30 de minute ), pe care sa-l iei imediat dupa antrenament, daca iei cu abs lenta imediat dupa antrenament nu e foarte eficient.
astea cu abs lenta ( gen 8 ore ) se iau inainte de culcare sau cand urmeaza o perioada lunga in care nu poti manca ( gen 8 ore ), in timpul zilei nu sunt foarte eficiente
Da, e bun.
pentru ce vrei tu orienteaza-te spre produse care au cat mai putini carbohidrati ( cresti mai greu in masa, dar nici nu pui grasime ).
produsul ala e ok si firma ( muscletech ) e una de top
Unu la mână proteinele și steroizii nu sunt idicați de către nimeni! Mai ales celor sub 18 ani!
Http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html
Este bun si cel care ai zis tu, dar eu zic sa il incerci si pe asta!
Un produs destul de nou Muscle Tech nitro-tech whey gold, vezi detalii pe http://www.culturism.net/......2-kg.html, proteina din zer si izolate din surse primare.
Alex este bun si whey gold, dar produsul de care am zis eu are mai multe feluri de proteine:
-super fast
-rapid
-mediu
-lent
-super slow
Si cred ca e mai bun doarece hraneste muschii timp de 8 ore . Sper sa mai aud si alte pareri.