| Ferii a întrebat:

Salutare!
Am 14 ani 1.75 și 78kg, cum as putea sa slăbesc măcar la 60kg cât de repede?
Ce ziceți sunt foarte gras?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asemenea scopuri vor duce la ingrasare

| Violleta2022 a răspuns:

La 14 ani este foarte ruosr sa slabesti, trebuind sa renunti la: paine, pizza, paste, dulciuri si sucuri si evident, sa faci sport zilnic.
Alerga, sau joaca fotbal ori alt sport de echipa, ori iesi cu bicicleta, ori rolele, toate ajuta la slabit.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Slăbitul cât de repede este dăunător sănătății.

| Babydoll11 a răspuns (pentru sadrian46):

Așa este. Eu am slăbit 23 kg în jur de 9 luni și am multe probleme cu sănătatea acum, iar după m-am îngrășat la loc

| Catrice a răspuns:

Aleargă zilnic 10-15km.

| RobertMoon a răspuns:

Nu pot să îmi dau seama dacă ești gras doar după înălțime și kg, chestia e cum de vede. Poți să slăbești daca urmezi o dieta bogata in proteine și grăsimi și să elimini aproape complet carbohidrații, și în plus trebuie sa faci mișcare care sa te ajute sa arzi grăsimile.

| NonZarek a răspuns:

Hmm, eu am 15 ani și am 1, 82 și 76 kg, pentru înălțimea ta pot spune ca ești cam grăsuț happy, acum singura modalitate de a slabi este alimentația, ceea ce e greu sa faci, sa o modifici, sa adaugi cât mai multe legume, sa ai un program fix la ce ora sa ai mesele, și tot asa.
Și sa faca și sportul parte din viata ta, de ce? Pentru ca astfel, te vei menține și când mănânci nu se vapune pe tine grăsimea, sportul ajuta 40% sa slăbești, restul de procentaj e alimentația.
Nu ai alta modalitate sa slăbești decât operație, dar nu e recomandat, și dacă vin alții cu propuneri de nu stiu ce cocktailuri sunt abureli, dacă ar fi real, nu crezi ca absolut toți s ar pune sa bea doar cocktail dinacela cubghimbir sau mai știu eu ce. Succes

| Florin458 a răspuns:

Salutare! Slabitul rapid atrage alte consecinte negative.Incearca sa slabesti cu rabdare. Poti apela la un nutritionist sau poti face sport in functie de stareata de sanatate.
Incearca sa mananci fara prajeli, fara ulei si poti reduce painea sau incearca paine integrala prajita.Nu infometarea ste solutia,ideea este sa mananci peste gen merluciu,pastrav,cod,carne de pui dar doar piept fara pielita,legume,paste integrale,orez integral, ton in suc propriu gen Rio Mare, masline, supe de vita, carne de vita la gratar.
Succes!

| Alex07892 a răspuns:

De ce ai vrea sa slabesti. ai o greutate ideala la varsta si inaltimea ta...