anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare Am 14 ani si cate odata vad asa ca niste pete negre in ochi care persista vreo cateva minute, am lipsa de calciu. Este de la asta nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate fi o anemie sau o tensiune mică.
Analize de sânge, un control oftalmologic.
Pa, pa.

| marrr a răspuns:

Http://kozminovici.ro/2008/09/06/floaters/
Uita-te aici si vezi daca ai aceste simptome.:D

| dulcik a răspuns:

Este posibil sa fi anemica si eu am patit asa.Mergi la doctor si cere niste analize.Desi poti sa ai si lipsa de calciu desi din ceea ce zici tu eu una cred ca esti anemica.

| Ganduri albe a răspuns:

Adinaaaa si eu vad stele verzi... si sunt slaba cred ca de asta

| MiReLa_3183 a răspuns:

Nu stiu sigur dar si eu patesc uneori sa vad cate o chestie mica argintie ...sauzecii de stelute mici in jur care dureaza cam 30de secunde. nici eu nu stiu de la ce e ...sunt cam slaba si cred ca am lipsa de calciu (poate o fi de la asta )happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai lipsa de calciu, dar cred ca ar trebui sa faci si un control oftalmologic, sa nu fie si o usora miopie! Paza buna trece primejdia rea se spune