| maniac5000 a întrebat:

Salutare am 16 ani si am facut cea mai mare greseala pe la vreo 12 ani, am fost indemnat(anturaju) si tentat sa pun tigara in gura ...stiu cea mai mare tampenie, si de abia acum dupa cateva search-uri pe google am aflat cate boli poate provoca asa ca cam, de vreo luna m-am lasat, am inceput sa alerg mai mult, si as vrea sa merg la doctor cat mai repede sa imi fac un control la plamani, dar prima oara as vrea sa ma mai curat si eu putin si, daca imi puteti recomanda un remediu pentru asta, am cautat si pe net si cam asta am gasit pe toate site-urile(http://spynews.ro/......444.html), dar as vrea ceva mai detaliat. Si am cautat si niste informatii despre cancerul pulmonar,.pe aproape toate site-urile scria ca acesta poate aparea doar de la varsta de 35 ani, este adevarat? Tin sa mentionez ca pana la varsta de 14 ani am fumat doar asa cate o tigara pe zi, dar dupa acea am luat-o mai tare, cam ce boli as putea avea? Voi merge cat de rapid la doctor dar as vrea sa stiu ce pedepse, ma asteapta pentru ce am facut.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Nicorette!