| andree6andreea a întrebat:

Salutare!
Am 17 ani, iar acum 3 zile am avut primul contact sexual(protejat).
Astazi, cam de pe la pranz, tot am stari de voma si ameteala.
Sa fie oare vreo problema?(iar daca totusi nu vreti sa ajutati cu un raspuns, va rog, nu va bateti joc)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| StudentăLaMedicină a răspuns:

Simptomele apar de obicei dupa 14 zile de la contactul sexual. Daca a fost protejat si nu ati intampinat probleme, stai linistita. happy

| neutrino a răspuns:

Este prea devreme pentru concluzii.

| SebastianCMT a răspuns:

Asteapta sa treaca o perioada, poate fii mai mult ca sigur o dereglare hormonala! Deci nu ai de ce sa te sperii, pentru a te asigura poti sa iti faci un test de sarcina (asta dupa ce trec 2 saptamani)!

| AndreescuMMO a răspuns:

Te-ai gandit tu prea mult acolo, si ti-ai nascocit tot felul de idei, probabil asta e cauza stari tale de voma si ameteala.
stai linistita daca a fost protejat si nu s-a spart prezevativul nu ai de ce sa iti fie teama happy
eventual mai incolo faci un test de sarcina pentru siguranta ta si pentru linistea ta.
dar nu mai fii speriata ca din cauza asta ai acele senzatii

| Yasemyn a răspuns:

Buna!
Toate acele simptome sunt doar on mintea ta happy Dupa 4 zile de la primul contact sexual nu iti poti da seama daca esti insarcinata sau nu happy
Si oricum daca contactul sexual a fost protejat, nu trebuie sa te temi de nimic happy
Stai calma, totul este bine happy

Bafta kiss