Nu te mai da cu toate produsele, mai bine lasi asa de la sine ca tot o sa treaca si nu o sa ramana nici semne. Dermatologii sunt varza si nu le pasa de pielea ta.
Eu zic ca iti faci o masca cu argila de la farmacie, o lasi 30 min pe fata dupa care te speli pe fata cu bicarbonat de sodiu diluat in apa. Dupa asta te dai pe fata cu o crema hidratanta pentru ca argila usuca oarecum fata de asta trebuie sa iti faci o masaca la 2 zile, dupa care la 3 si tot asa pana iti trece, Trebuie sa bei si multa apa, pentru ca cu cat esti mai hidratat cu atat cosrile dispar mai repede.
E aproape imposibil sa nu dea rezultate ce ti-am zis eu, si nu mai folosi nici o substanta chimica pe fata de acum in colo ca nu dau rezultate
Nu te mai da cu tot felul de prostii, si mergi la medic. Din cate ai zis imi dau seama ca suferi de o acnee ceva mai severa, unde simplul tratament topic este necesar dar nu suficient.
Mergi la dermatolog cu urmatoarea propunere de tratament
http://www.medicalstudent.ro/......evere.html
Multi inainte. Acneea neingrijita corect poate face adevarate dezastre asa ca mai bine lasa orice rusine deoparte si du-te la un dermatolog care stie mult mai bine ce iti e folositor decat sa cumperi asa orice, poate dai si o groaza de bani pe produse care stii doar din auzite ca sunt bune si care cuiva poate face bine dar tie nu. Nu cred ca ai vrea sa iesi din asta cu gauri pe fata fiindca ti-a fost rusine de medicul dermatolog, asa cum am vazut la altii. Mai bine nu mai asculta pe oricine si du-te la cineva specializat inainte de a-ti face singur prea mult rau. Cu acneea nu-i de gluma. Succes.
Buna! Propolisul este excelent pentru tratarea acneei. De aceea iti recomand sa introduci in igiena ta zilnica, macar pe fata daca nu iti permiti pentru tot corpul, sapunul natural "Salvie si Propolis" de pe www.efrumuseti.blogspot.com Si sapunul "Apicol" are propolis si este foarte bun. Vorbeste cu fata care le face si te va lamuri ea.
Deea nu ma intelege gresit.Am spus ca am folosit si produse prescrise de dermatologi care mi au facut mai mult rau. Retin de exemplu...mi a ars toata fata! (medicament dat de don doctor.)
Nu te mai da cu toate produsele, mai bine lasi asa de la sine ca tot o sa treaca si nu o sa ramana nici semne. Dermatologii sunt varza si nu le pasa de pielea ta.
Eu zic ca iti faci o masca cu argila de la farmacie, o lasi 30 min pe fata dupa care te speli pe fata cu bicarbonat de sodiu diluat in apa. Dupa asta te dai pe fata cu o crema hidratanta pentru ca argila usuca oarecum fata de asta trebuie sa iti faci o masaca la 2 zile, dupa care la 3 si tot asa pana iti trece, Trebuie sa bei si multa apa, pentru ca cu cat esti mai hidratat cu atat cosrile dispar mai repede.
E aproape imposibil sa nu dea rezultate ce ti-am zis eu, si nu mai folosi nici o substanta chimica pe fata de acum in colo ca nu dau rezultate
Exista un unguent numit BANEOCIN pe care il folosesc si eu.E foarte bun :p Si ieftin. Incearca'l