| Wlan a întrebat:

Salutare. Am 17 ani si ma confrunt cu problema cosurilor pe fata. Problema este ca nu e doar o simpla acnee. Imi apare pe nas sau pe barbie un fel de cos, dar fara eruptie la suprafata, o umflatura foarte dureroasa, iar odata m-am saturat si cu ceva ascutit m-am intepat in barbie in locul acela si s-a dovedit a fi un cos. Cum am spus, fara eruptie, doar o umflatura rosie ca si cum ar fi un vas de sange ceva nu stiu. Aveti idee daca sunt simple cosuri sau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Vezi un medic poate fi o acnee chistică care se tratează greu...

| Oana92 a răspuns:

Sunt cosuri dar nu erup, de obicei iti ies cam in acelasi loc, nuh? Eu te sfatuiesc sa mergi la dermatolog. Si atunci cand incepe sa se umfle pune putina vata cu spirt acolo si o sa se retraga.

| DraudeS a răspuns:

Acnee. Poate a fi din cauza pubertatii, nu este exclus, o reactie alergica, sau poate o infectie. Pentru un raspuns corect, consulta un medica dermatolog si-ti va da un tratament corespunzator.

Sanatate!

| LoriLoL a răspuns:

E clar ca este o forma de acnee mai puternica..si e foarte probabil sa fie si o problema din corp..cum ar fi circulatie proasta a sangelui. etc.

| LoriLoL a răspuns:

Mergi la un dermatolog si incearca sa rezolvi problema cat de repede deoarece in urma acestei forme de acnee raman cicatrici in piele..si nu e ok deloc!

| Gdeni a răspuns (pentru LoriLoL):

Ai dreptate cu cicatricile. daca ai mai multe cosuri la 1 loc si raman semne. de la distanta zici ca esti ars pe fata

| Gdeni a răspuns:

Da sunt cosuri sub piele st dureroase
mai intai te mananca si e ceva tare, iar daca strangi imediat pocneste

| RoxanaCC a răspuns:

Puff cred ca ai acnee chistica. nu te mai atinge de fata si mergi la un dermatolog.