| pufuletziii a întrebat:

Salutare. Am auzit ca datul din picior cand stai pe scaun, rosul unghiilor si varful pixului/creionului sunt din cauza ca ai probleme cu nervii. Este adevarat? Eu fac asta constant fara sa-mi dau seama si mi-au spus ca e posibil. Voi ce credeti?big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Kamikaze0150 a răspuns:

Nu e adevarat. Si eu fac asta si e de la plictiseala sau lipsa de chef. Cei care zic de chestia cu probleme cu nervii sunt doar niste oameni care nu au ce face happy. FUNDA TE ROG!

| pufuletziii explică (pentru Kamikaze0150):

Pai unii mi-au zis ca e asa, altii ca nu e asa. Nu stiu ce sa cred.

| Kamikaze0150 a răspuns (pentru pufuletziii):

Crede ca nu e asa happy.

Pai o sa ma interesez mai mult si vad daca aflu ceva.happy

| Kamikaze0150 a răspuns (pentru pufuletziii):

Mersi pentru Funda pufu happy

:*

12 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Da, este adevarat. Se cheama anxietate, nu probleme cu nervii.

| pufuletziii explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Si ce probleme ar putea exista in cazul acesta?

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru pufuletziii):

O anixetate poate evolua spre diverse fobii, inclusiv agorafobie si de asemenea spre depresie (ca astea 2 sunt strans legate)

| PulbereDeStea a răspuns:

Poate ca nu este ceva grav, dar probabil ca exista ceva. Probleme cu nervii poate este mult spus. Posibil sa ai o usoara anxietate. Ai fobii? Adica teama de intuneric, anumite insecte, apa etc. Mai jos despre anxietate, fobii si agorafobia.
http://www.sfatulmedicului.ro/anxietate
http://www.sfatulmedicului.ro/Fobiile/agorafobia_57

| pufuletziii explică (pentru PulbereDeStea):

Mersi pentru raspuns. Fobii nu prea am, exceptand poate gandacii, dar mai mult mi-e scarba de ei decat frica. Inafara de asta nu am. De intuneric nu mi-e frica deloc, de apa sa nici nu mai ziclaughing. Oricum nu vad sa existe complicatii din cauza asta. Nu imi pare a fi ceva grav.

| Munteanu_Mary_1996_wxnf a răspuns:

Nu neaparat uneori poti sa faci asta din cauza plictiselii sau a nervilor sau ai un anumit tic nervos baza pe lucrurile astea asa ca nu-ti fa griji. Sper ca te-am ajutat happy