| justyoung9 a întrebat:

Am auzit ca "iarba" are anumite beneficii, printre care cica omorarea celulelor bolnave. Daca este asa, de ce sunt interzise cultivarea si consumul? Vreau mai multe pareri..Mersi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Pentru ca dozele sunt individulizate si se dau sub supraveghere medicala.
Nu poti cultiva,, iarba'' precum pareunjelul.
In plus poate da dependenta si suntem tentati sa consuman mai mult decat trebuiue rezand ca ne facem bine mai repede.

| Radu284 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

1. Nu, dozele nu sunt individualizate cum zici tu. In statele din SUA care permit asta, te duci la doctor, ii zici ca te doare spatele, si iti da o 'reteta' cu care te duci si cumperi weed.

2. Marihuana nu creaza dependenta fiziologica. Adica, te poti lasa oricand vrei fara sa tremuri, etc.

| Radu284 a răspuns:

Are multe beneficii, in cateva state din SUA este folosita in scopuri medicale, iar in vreo 2 si in scopuri recreationale.

Este interzisa din aceleasi motive pentru care a fost interzis si alcoolul in perioada prohibitiei in SUA, pentru ca iti altereaza starea mentala pe moment. Si din motive politice. Adica, daca ar veni un politician care sa vrea sa 'dezinterzica' "iarba", ar veni oameni ca Brigaela care ar suna la politie ca sa-l aresteze.

| Oana92 a răspuns (pentru Radu284):

laughing Asta e raspunsul saptamanii!

| Anonimus21332 a răspuns (pentru Radu284):

Da, într-adevăr "iarba" poate trata cancerul. ŞI cunosc un caz de aici >> care în 3 luni s-a vindecat de cancer. cancer limfatic gradul 4. Ori minune ori efectul "ierbii". Normal, "iarba" a fost interzisă. doar în unele ţări. de exemplu în Austria daca esti bolnav si te poti vindeca cu Cannabis ai voie la vreo 2-3 ghivece " mari ". Să cultivi şi să te tratezi.

| Radu284 a răspuns (pentru Anonimus21332):

Exista studii care arata ca THCul poate omora celule canceroase, dar nu stiu de studii care sa arate ca te poti vindeca de cancer cu iarba. Dat fiind faptul ca se fumeaza foarte multa in America de exemplu, si ca si cei care fumeaza in mod regulat mor de cancer, nu prea cred in povesti de genul asta.

| peperonies a răspuns (pentru Radu284):

Nu stiu ce s zic ca la cum arata brigaela nu prea a bagat in gura ceva apropiat de iarba de mult timp.