Daca vrei sa dai cu pumnul in "niste idioti", eu te sfatuiesc sa nu faci asta fiindca locul ala este fragil si nu merita efortul sa-ti versi nervii pe niste oameni slabi care nu au habar de medicina, de pretuierea aproapelui, de ajutor, de iubire intre oameni - are vreun rost sa-ti irosesti: nervii, sanatatea, iubirea, energia pe asemenea indivizi? Ca sa te ajut medical, atunci ar trebui sa pui mana in fasa elastica si sa faci terapie recuperatorie la un centru special pentru asta. Daca esti din Oradea, atunci in Felix la Spitalul de Recuperare. Daca nu esti de acolo, atunci sigur la tine in oras este un asemenea loc si ar trebui sa faci aceasta terapie fiindca mai tarziu ramai cu dureri si dreapta e o mana importanta! Mana poart-o cu fasa elastica tot timpul fiindca osul nu este total refacut si te trezesti inapoi in ghips! Promiti ca pe "niste idioti" ii lasi in plata Domnului? Tu esti un baiat exceptional si de asta nu te lasa in pace fiindca vad ca te enervezi si lor asta le place. Vrei sa le faci mereu jocul? Crezi ca daca-i bati se rezolva? Eu zic ca alta ar fi solutia si una inteleapta! Numai bine!
Multumesc si ai dreptate, nu merita pentru niste idioti.Multumesc ca mi-ai deschis ochii, voi incerca terapia