| anonymus_1825 a întrebat:

Salutare. Am avut o durere de masea (care imi este cariata) foarte puternica. Farmacista mi-a recomandat Nurofen pentru dureri. Am luat si totusi peste noapte nici un efect asupra durerii, doar ca m-am trezit cu buza foarte umflata. In cateva ore a revenit la normal. A doua zi am fost la aceeasi farmacie, iar farmacista a zis ca mai mult ca sigur e o alergie la Nurofen. A doua seara din nou mi s-a umflat buza. Ar putea Nurofenul sa aiba efecte secundare pe termen mai lung?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai facut alergie la Ibuprofen, nu va avea efecte secundare pe termen lung, doar ca trebuie sa stii de aceasta alergie, sa nu mai iei niciodata Ibuprofen si sa iei cu atentie si numai la mare nevoie alte antiinflamatorii: aspirina, paracetamol, ketonal, diclofenac. Chiar daca pana acum nu ai facut alergoie la ele, s-ar putea ca de acum sa faci.

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba va rog is mic am 11 ani si ma doare maseaua tare ziceti-mi si mie un remediu natural va rogg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ziceti-mi si ie un remediu oricare natural doar sa-mi treaca maseaua va rog

| alin_8709 a răspuns:

Incercati daca vore nurofen dar nu prea e bun trebuie sa luati doar de 2 sau 3 ori pe zi. Daca nu merge mai incercati apa rece si antibiotice si la mine a mers.Dar stomatologul e foarte sfant mie mi-a zis daca ma doare pot sa merg ori cand.

| An0nim_5078 a răspuns:

Fratillorrr Nu va mai fie frica de dentistt am avut si eu o problema cu o masea cariata si mi-a rezolvat-o in 50 de minute da...pare foarte multt.dar nu am simtit decat intepatura injectiei.nu e asa greu Ducetiva daca aveti masele cariate ETC... Sanatate.

| valentina_7912 a răspuns:

Da.cu siguranta.

| crisss a răspuns:

Profenid asta este singurul medicament care a avut efect la mine crede-ma pe cuvant urlam prin casa incearca nu ai voie mai mult de 2 pastile pe zi dar crede-ma dupa o pastila a doua nu iti mai trebuie isi face efectul mai greut comparativ cu "ketonal sau aulin" dar merita.Succes

| remuscroitor a răspuns:

Dap