| SzilagyiLevy a întrebat:

Salutare. Am avut operatie de circumcizie ieri. Azi dimineata mi-a spus doctorul sa schimb bandajul si am vazut sangerari mici. Dupa bandajare m-a durut (nu am reusit sa il strang cum l-a strans doctorul)
Cat timp tin durerile post operatorii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cîteva saptamîni tin durerile, nu ai voie sa faci s x sau l@bă ca rupi firele trebuie sa ai rabdare, cand ai erectie va fi nasol ca te va durea operatia si vei mai sîngera trebuie sa respecti intru totul sfaturile medicului care te a operat, dar de ce ai optat pentru operatie? Ce varsta ai? Vindecarea va fi grea si de durata cîteva luni bune vei avea de tras.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Durează până se vindecă.

| anonim3247 a răspuns:

Să știe curioșii că ăla care a pus întrebarea nu este evreu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești turc? Sau evreu?

| TheGentleman a răspuns (pentru anonim_4396):

Oh, da, circumcizia se face doar din motive religioase/culturale rolling on the floor rolling on the floor

Și în SUA circumcizia este răspândită, din motive de IGIENĂ

| AmandinaDragan a răspuns:

Esti evreu sau mahomedan?