Buna!
La o cana cu apa clocotita se adauga o lingura de radacina proaspata de ghimbir (se gaseste la Billa, Carrefour, Metro sau orice supermarket). Se lasa sa infuzeze 10-15 min, apoi se strecoara si se beau 3 cani/zi.
SAU
Musetelul calmeaza senzatia de arsura si reduce inflamatia. Se adauga la un litru de apa fiarta la 30 g de planta. Se acopera vasul si se va lasa sa infuzeze 30 min. Se consuma 1-3 cani pe zi, intre mese.
Sanatate multa!
Te pup!
Cand ai senzatia de arsura la stomac, este indicat sa bei un pahar de apa in care ai dizolvat o lingurita (rasa, adica nu pui decat in causul linguritei) de bicarbonat de sodiu alimentar, solutie alcalina care va solutiona problema.
Trebuie sa vezi ce anume fel de mancare iti provoaca arsuri la stomac pentru a elimina acel aliment din meniurile tale.
Un gand bun si multa sanatate.
User252426 întreabă: