Faza ca mancatul dupa ora 6 mi se pare irelevant, in rest sunt bune sfaturile. Nu prea ai cum sa cresti in brate in cateva luni, incearca sa slabesti putin, sa faci cat mai multe tractiuni posibile (sa capeti anduranta si putina forta). Daca ai timp si de sala, e perfect, fa de 2 ori pe satapamana brate si mananca multe proteine.
Buna! Incearca sa nu mai mananci dulciuri, fainoase sau sa bei sucuri acidulate. De asemenea, incearca sa nu mai mananci dupa ora 6. Nu ar strica sa cauti pe Youtube niste exercitii pentru a capata forta in brate, pentru a putea face mai usor tractiunile. Si sigur ca mai poti slabi, desi 60 kg cred ca ar fi cam putin, mai ai cateva luni bune pana atunci. Mult succes!
Mersi. Mai astept niste sfaturi, daca nu, iti voi da funda.
Salut Axy. Nu prea am timp de sala deloc! Sunt clasa a 8-a, si deja am in program invatatul intensiv (adica ma trezesc, invat, vin de la scoala, fac jogging, si ma culc, dimineata fac temele si invat), pe langa asta am antrenamente cu antrenor de educatie fizica sambata-duminica in sala de sport, acolo unde voi face tot traseul pe care il am la proba fizica.
Eu am gantere acasa, poti sa imi dai niste exercitii pentru brate?
Poti sa faci diverse exercitii cu ganterele. Cauta si tu pe Youtube exercitii biceps, triceps, antebrat gantere sala sau acasa. Daca ai gantere, nu are importanta unde faci exercitiile, numai sa le faci. Ia-o treptat, creste greutatea, dormi suficient si mananca bine. (totusi nu manca prostii, grasimi prea multe, dulciuri, sucuri etc).
Faza ca mancatul dupa ora 6 mi se pare irelevant, in rest sunt bune sfaturile. Nu prea ai cum sa cresti in brate in cateva luni, incearca sa slabesti putin, sa faci cat mai multe tractiuni posibile (sa capeti anduranta si putina forta). Daca ai timp si de sala, e perfect, fa de 2 ori pe satapamana brate si mananca multe proteine.