| AdiMihai25 a întrebat:

Salutare,am făcut 3 carii la masele, plombat, apoi detartraj, am stat pe o terasa, am tras putin curent la marea, e normal sa ma doară, chiar dacă nu mai am carie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| UnchiulRamiz a răspuns:

Nu poți lua curent la dinți. Nu e normal sa te mai doară.

| Frank51 a răspuns:

Da, nu are nici cea mai mică legătură cu cariile.

| Brizbriz a răspuns:

Pot fi 2 probleme
1. ai sensibilitate de dupa detartrare
2. daca CHIAR doare, atunci doctorul nu a curatat destul de bine sub plomba, putin probabil, dar nu imposibil

| RxTx a răspuns:

Multi dentiști fac treabă doar ca sa se strice repede sa ramai fara măsea sa ajungi la implant
Asa ca gasesteti un debtist care sa nu fie prieten la o firma mai scumpă
Eu lucrez in domeniu le repar pe la dentiști tot felul de lucruri si am crezut că pot sa fac o afacere cu unul cu altul un barter eu sa le repar si ei sa imi repare cate o măsea si oana la urma am rămas fara 4 masele.
Pe unii i-am mai si platit.
Părerea nea este ca ei fac in mod intenționat ca sa se strice
Am auzit o vorba ca de la fiecare om trebuie sa câștige in viata macar cate 1000 lei profit de fiecare dintr

| DARLINGx a răspuns:

Poate ai vreo problemă.sad te poți duce la un consult medical.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sunt plombe definitive, finisate, sau pansamente?
La pansamente e normal sa doara cumva amortit, la plombele definitive, nu.