| sftb a întrebat:

Salutare am fost racit si tuseam foarte tare cam vreo saptamana si azi am tusit din nou si am scuipat sange de cateva ori care ar putea fi cauza de la raceala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa scuipi sange de la raceala? Probabil ti s-au umflat glandele salivare si amigdalele. Iar faptul ca ai avut o tuse destul de severa a dus la o tuse cu productie de sange, in cazul tau. Nu cred ca este ceva grav, dar nu astepta sa se inrautateasca si mergi cat mai repede la medic!

| Stell99 a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce raspunzi aiurea? Ai ceva studii in medicina?
Habar nu ai pe ce planeta traiesti.

http://m.csid.ro/semne-si-simptome/expectoratie-cu-sange-11237396/

Initiator este vorba despre o infectie grava la plamani.Mergi de urgenta la medic!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Stell99):

Da, ai dreptate. Nu am studii in medicina. De ce raspund aiurea? Raspund cu ceea ce cred eu de cuviinta ca e bine. Nu cred ca l-am indemnat la ceva rau..Habar nu am pe ce planeta sunt? Nu ti se pare ca exagerezi cu jignirile? Tu esti centrul pamantului cumva?!

| Stell99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Inainte sa deschzi gura informeazate.Initiatorul probabil nu ar mai fi dat atentie din cauza raspunsului tau neinformat si asa ar fi avut mari sanse sa isi piarda viata neprezentanduse la medic. Daca taceai filosof ramaneai!

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cand scuipi cu sange nu e bine. Lasa sfaturile de pe site si du-te la medic neantarziat.

| CuriousStuff a răspuns:

Ar putea fi de la raceala daca acea raceala a fost netratata si a evoluat extrem de prost. Depinde cum arata acea sputa, a fost sange deschis la culoare, a fost sange mult, putin, au fost doar firicele de sange sau toata sputa a fost rosie/rozalie...
Subsciu la ce a zis Darrio si medium. Cand scuipi sange, daca acel sange vine dupa tuse e semn rau, de cele mai multe ori. Nu e de neglijat, prezinta-te de urgenta la pneumolog.
Multa sanatate.

| sftb explică (pentru CuriousStuff):

Scuip dar putin si nu la fiecare tusa

| CuriousStuff a răspuns (pentru sftb):

Tot nu mi-ai raspuns la intrebarile despre cum e sputa aia.
Raspunsul pe care l-ai ales tu ca "cel mai bun" e complet eronat. Se vede ca nu exista nici cea mai mica cultura medicala in raspunsul ala iar daca te iei dupa el si nu mergi la medic s-ar putea sa ajungi foarte rau. Scuipatul de sange e urgenta medicala, cand scuipi sange diagnosticele posibile sunt CANCER, TUBERCULOZA, embolism pulmonar si altele. Daca nu ai alte simptome e si mai grav... Asa ca fugi la medic si lasa-l pe florentin.
Multa sanatate.

| sftb explică (pentru CuriousStuff):

Deci sputa e ca da raceala cum aveam si inainte cand eram mai mic si acum e putin sange cand scuip dupa ce tusesc dar numai pe la 10-11 patesc asta dupa nu mai am nimic azi vad ca am sput alba nu mai am asa