| AnonimulCareVreaSaRamanaAnonim a întrebat:

Am matreata in cap la greu! Si imprejur unde is tuns scurt dar si sus unde am parul mai mare. Am incercat ceva sampoane anti matreata de-a lungul timpului si nu am scapat de ea. Chiar acum ma mananca capul de nu mai pot. Inca de mic is mai matretos de fel. Lafel si mama are un scalp matretos(si ea are fix acelasi tip si culoare a parului ca mine...). Cum as putea rezolva chestia asta cu matreata? Uneori am mai putina iar uneori imi curge din cap multa. Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Incearca Nizoral sampon! Daca nu trece, mergi la un dermatolog! El te va ajuta, cu siguranță! Numai bine!

| Ungur_Andreea_1995 a răspuns:

Foloseste şampon de cal care se gaseste la orice farmacie cu lucruri naturale si e 15-20 de lei. Incearca intai sa te limpezesti mai bine si sa folosesti acelasi sampon mereu. PS. Samponulde cal nu face matreata. Sper ca te-am Jutat.

| Ungur_Andreea_1995 a răspuns:

Foloseste sampon de cal. Poti gasi la farmacii cu produse naturale cu 15-20 de lei. Limpezeste-te mai bine pe par si spala-te cu acelasi sampon. Nu le schimba. Ps. Samponul de cal nu are reactia adversa matreata la combinatie cu samponul tau obisnuit. Sper ca te-am ajutat.

| AnonimulCareVreaSaRamanaAnonim explică (pentru Ungur_Andreea_1995):

Nu ma dau in cap cu sampon de cal. Alta solutie?

| luciiiiiiii a răspuns:

Schimba.ti samponul, apeleaza la un doctor