| Apavlic a întrebat:

Salutare, am neaparat nevoie de ajutor : incat timp dispare THC-ul din urina? Am fumat un gram pe decursul a 4 zile marti a fost ultimul, beau zilnic 2 litri de apa si fumez ocazional Marijuana odata la o luna, am nevoie deoarece merg sa fac niste analize medicale de angajare. Va rog frumos am nevoie de un raspuns concret!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Xpressurself a răspuns:

Cam 3 luni
consumul de droguri este ilegal in Romania si se pedepseste cu inchisoarea.

Legea împotriva drogurilor" în România este Legea Nr. 143 din 2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Iată câteva dintre prevederile acestei legi:

Art.4.Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani.

Art. 5. Punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unui local, a unei locuinţe sau a oricărui alt loc amenajat, în care are acces publicul, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 5 ani şi interzicerea unor drepturi.

Art.11.
(1) Îndemnul la consumul ilicit de droguri, prin orice mijloace, dacă este urmat de executare, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

(2) Dacă îndemnul nu este urmat de executare, pedeapsa este de la 6 luni la 2 ani sau amendă.

| Daniela_Oana_1991 a răspuns:

Mda se vede ca xpressurself nu are habar de chimia omului cand vine vb de iarba, 3 luni tine in sange si vreo 2 sapt in urina.Bea mult lapte in loc de apa te ajuta la deintoxicarea chimicalelea toxice, cum este si Thc, si berea, spala rinighi