| JosePpPp a întrebat:

Am nevoie de... ceva ajutor happy Este vorba despre penis. Nu il pot decalota mai mult de jumatatea "capului" ...doar sa il fortez putin. Cred ca am fimoza, am 15 ani. Cum pot rezolva aceasta problema care nu mi se pare deloc "minora". Ms mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| meduzza a răspuns:

Unii baieti nu isi pot decalota penisul in intregime pana nu isi pierd virginitatea nu stiu foarte multe dar stiu sigur ca vei afla un raspuns cert daca te duci la doctor pentru ca asa pe net e cam greu de pus un diagnostichappy si oricum stai chill ca si daca ai fimoza nu este ceva tragic de care nu scapihappy Bafta :*

| Remus13 a răspuns:

Fimoza este o afecțiune medicală ce împiedică retragerea completă a prepuțului la baza glandului la băieți sau la persoane adulte. Spune-i tatalui tau despre acest lucru, doar este barbat si o sa inteleaga si te poti duce la un doctor pentru a-ti da mai multe indicatii.

| N0xEterniS a răspuns:

Asa au toti la inceput si eu m-am speriat ca alti puteau si eu nu.Asteapta si cu timpul o sa poti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce cum, du-te la doctor

Abh
| Abh a răspuns:

Te duci la un chirurg pediatru, te operezi si ai scapat de problema.