| Curios2019 a întrebat:

Am nevoie urgenta de ajutor! Am o catelusa care si-a rupt piciorul, catelusa are un an si o saptamana, cu greutatea de 23 de kg,rasa husky siberian. Catelusa a vrut sa sara un gardulet in curte si si-a prins piciorul, ea cazand si piciorul ramanad prins, si-a rupt osul in 3 parti. Piciorul din spate, stangul. Operatia este mult prea costisitoare la clinicile din Craiova, nu-mi permit suma de 3500 de lei. Dar nici amputarea piciorului saracutei catele. Daca stiti o clinica, sau asociatie canina care face operatii de genul mai ieftin...va rog anuntati-ma! Am radiografie si i administrez antibiotice. Va rog, ajuta-ti-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| avioanpopa a răspuns:

Incearca CABINET VETERINAR PLOIESTI MEDIC VETERINAR - DOCTOR LAURENTIU ISPAS, programari la 0244543277 0743055895.
Executa operatii pe mebre-muschi, tendoane, articulatii, vene, artere, nervi.

| avioanpopa a răspuns (pentru avioanpopa):

Sper ca te-am ajutat.

3 răspunsuri:
| Demidol a răspuns:

Crezi ca e vorba de operatie sau e suficient doar un ghips?
Un husky este foarte scump, intretinerea costa, iar tu nu ai bani de veterinar? Incearca la un adapost, poate veterinarul lor te ajuta.

| Curios2019 explică (pentru Demidol):

Putea sa fie si maidanez. Tot caine e, tot operatie. Sunt doar mituri ca husky sunt scumpi la "intretinere", fractura e complicata, in 3 locuri, de aceea e scumpa operatia.