Ce greutate ai tu?
Vreo 75
Interesant, dar de principiu ar trebui sa îți fie bune sau dacă mai slăbești puțin
Sau sunt hainele acelea oversize care poți sa pe o marine mai mica
Pai zici ca doresti sa porti S sau M, deci rezulta ca acum porti XS? Iar apoi zici ca nu doresti sa mai porti tricourile S.Pai de ce? Poarta ce ai, sa te simti tu confortabil, nici sa fie prea strans pe corp dar nici sa stea ca pe gard.Tricourile mari le poti purta prin casa si in acest fel tot le folosesti, nu faci risipa de bani.Sau ai putea sa le modifici la croitor daca tii neaparat sa fie o marime mai mica si daca sunt din material bun.In cazul in care sunt din poliester sau bumbac subtire, se vor deteriora/rupe imediat si nu merita sa te complici, caci pe viitor cu siguranta iti vei cumpara altele.
Gasesti "materiale destul de bune" la preturi decente. Hai, zi-ne ce Balenciaga si alte mizerii la suprapret ti-ai luat! P.S. Daca porti merinos, retrag cele de mai sus si te salut cu toata stima si respectul!
"Hai, zi-ne ce Balenciaga si alte mizerii..."
Balenciaga nu e "mizerie", cum nu sunt mizerii in general hainele de la brand-uri scumpe. Aaa, ca pretul e uneori mai mare decat ar fi justificat, e adevarat, dar asta e alta discutie. Pe de alta parte, nu se compara in niciun fel cu alea la "preturi decente". Exista diferente mai mult, sau mai putin evidente, care le fac net superioare celor ieftine.
Https://www.fashionbeans.com/article/why-is-luxury-fashion-expensive/
Prefer un no-name cu materiale si functionalitate peste o chestie pe care scrie Nike sau altceva. Vezi de exemplu tricourile de bumbac "de firma" din ce material de doi lei sunt facute. Dai de 4-5 ori mai mult ca pe o ieftineala de supermarket si primesti poate 2-3 cusaturi mai bune, dar per total bumbac de-ala de 120 gr/m2. Iar de banii aia iti iei frumos un tricou de merinos.
Nu cred ca are rost sa fim ironici, am de la Diesel, Moschino, Versace s-a găsite în SH uri
"Iar de banii aia iti iei frumos un tricou de merinos."
Adica un tricou de lana?! WTF?!
Sa dai exemplu Nike in contextul dat, e prostie in forma pura. Nike nu e din categoria marcilor despre care vorbeam mai sus. E un brand care in proportie de 90% face echipament sportiv. Si in contextul dat, chiar ar fi culmea sa faca tricouri din "merinos", orice naiba inseamna aia in capul tau. Oricum, o compatimesc pe fiica-ta, daca ii alegi tu hainele, sau daca te-a luat ca model la alegerea hainelor.
Si ca sa nu mai scriu un raspuns separat la cealalta poveste, nu am spus ca nu exista haine unisex, ci ca sunt extrem de putine, raportat la modelele existente.
Pai asa zi. Foarte bine. Fa o chestie smart si vinde-le.
Zic asta in ideea ca te agiti pentru 2-3 kile in plus/minus si daca o sa intri in ele. Cum le-ai gasit pe astea, o sa gasesti si altele. E marfa de genul cu eticheta pe ea prin outlet-uri, gramada.
Am zis Nike ca sa zic Nike. Uite ca a revenit el cu Versace si de-astea. Tricoul de linga wtf demonstreaza ca habar n-ai cu ce se maninca materialul asta si ce proprietati are.
Fiica-mea se imbraca semi-singura, eu i-am luat 2-3 tricouri de pe la festivaluri pe care chiar le poarta si ii plac... la fel cum i-am luat si tricouri pe care nu le-a vrut ca nu se asezau cum voia ea.
Https://merino-shop.ro/......rinos.html
Wow, tricou de lina! Pentru ciobani, clar.
Camasa pentru ciobani - https://merino-shop.ro/ro/barbati/203-camasa-barbateasca-merinito-654.html
Cred ca tu habar n-ai ce e "merinos". E pur si simplu un tip de lana. Nu inseamna absolut nimic altceva.
Fraiere, aia e camasa. Daca nu faci diferenta dintre tricou si camasa, macar sa citesti, stii?
Sa dea naiba, noi ne contrazicem pe teme vestimentare, iar tu nu deoebesti, naiba, un tricou de o camasa...
Da, e un tip de lina din care se fac si tricouri cu ceva proprietati destepte. Si fraiere aia e camasa unul e tricou polo, cealalta e camasa.
M da, S sigur ba. Am un 1.87 si 85 de kile si port in general M sau L, rar XL.
Am spus ca am 65 kg?
Ai spus, dar ai spus si 1.80. Fiica-mea la cam 1.65 si vreo 50 de kile poarta M... Tu vrei S la 1.80?
Da,mai ales ca ce am sunt scumpe
De asta ))
Știu suna tâmpit dar asta e
"Fiica-mea la cam 1.65 si vreo 50 de kile poarta M... "
Marimile hainelor la femei difera de cele de la barbati... oricum, daca poarta M, probabil ii plac hainele mai largi. Normal, la dimensiunile alea e de S in mod normal.
Nope. Majoritatea sunt unisex ce poarta ea. Iar la dimensiunile alea, multe S-uri din magazine ii sunt efectiv mici.
Ce dracului haine unisex visezi?! Ideea e ca si daca modelul e la fel pentru barbati si femei, masurile sunt diferite pentru unii si pentru altii. Nu e ca la pantofi, sa mearga numarul/marimea in continuare. Ii sunt mici pe naiba, poarta ea mai lalau. Chiar ai impresia ca nu cunosc tipe cu dimensiunile alea si stiu exact ce marimi poarta la haine?! Ba chiar unele haine merg XS pentru 165cm/50kg
Wow, haine unisex! Cine ar fi crezut? https://www.nike.com/w/unisex-tops-t-shirts-3rauvz9om13
Bună, mă numesc Patricia și scrie din SUA. Am văzut profilul tău aici pe site, vreau o relație serioasă cu tine, te rog să-mi răspunzi la e-mail (pattyhoro@gmail.com). O să-ți spun mai multe despre mine și să împărtășesc fotografii cu tine.