| Anddreiii a întrebat:

Salutare, am o intrebare ce ma macina de ceva timp, am pe penis si pe scrot niste chestii ca niste cosuri sub piele si is multe :(( arata cam asa : http://drweather.files.wordpress.com/2009/03/fordycespet e.jpg?w=468&h=310. Ce sunt ciudateniile astea? :( va rog ajutorr :(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU pare să fie vreo problemă, totuşi, cel mai indicat ar fi să mergi la medicul urolog pentru un consult.

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Te încurajez să mergi fără nici o ruşine la medic, sunt oameni care au probleme mult mai mari decât ai tu şi merg fără ruşine, nu lăsa pe ultima suta de metrii, e bine să te tratezi din timp. Poate nu e ceva grav sau poate e, medicul e în stare să decidă ce şi cum.
Multă sănătate!
Te pup!

| GreenBubble a răspuns:

Mergi la medic, cu un diagnostic de pe internet risti sa-ti pui sanatatea in pericol.

| HelpMer2016 a răspuns:

Salut, aceeași problemă o am si eu, te rog spune-mi si mie cum te-ai vindecat. E vreo boala sau ceva grav?