anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Salutare, am o mica problema si sper sa gasesc raspuns si pe un astfel de site. Ma gandesc ca poate mai sunt persoane care au intaminat aceeasi problema.

Practic culturism, lunea trecuta dupa un antrenament intens de picioare in drum spre casa am inceput sa simt mici intepaturi abdominale in dreptul intercostalilor in partea stanga. Nu am bagat in seama, am crezut ca este doar de moment din cauza efortului. Marti nu am avut nici o problema, dar Miercuri la fel dupa antrenamentul cardio ( alergat pe banda si bicicleta ) am patit la fel, in drum spre casa am inceput iar sa simt acele intepaturi. Urmatoarea zi, adica joi chiar si cand mergeam simteam acele intepaturi in zona intercostalilor. Vineri, sambata si duminica am facut pauza crezand ca este suficent sa ma refact. Doar ca inca mai simt usor ce e deranjant, am chiar si o stare de oboseala continua. Cred ca este splina si este putin marita de la efortul fizic.

Acum intrebarea mea este, este neaparat nevoie sa consult un medic sau o sa isi revina de la sine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Okkultist a răspuns:

Am inteles prima data ocultism, te ajutam si la aia laughing Asa deci, indicat este, da sa consulti un medic, un gram de practica cat o tona de teorie deci GO

| MVRARIVM a răspuns:

Salut Navaspatiala. Stai linistit, si eu am patit la fel. Iti vei reveni. Daca ai rabdare sa nu mergi la sala happy, stai o saptamana acasa. Sigur ti-ai intins ceva muschi maruntei de printre coaste fiindca nu te-ai incalzit BINE inainte de antrenamentul intens de care scrii. De obicei asta este pedeapsa pentru toti care trec rapid de la vestiar la aparate fara cine stie ce incalzire. Apoi, putem vorbi si de o splina deranjata daca intepaturile sunt doar in partea stanga. Dar trece si asta, nu-i problema. Lasa doctorii sa consulte persoane cu adevarat bolnave. Tu nu ai nevoie de asa ceva. happy Stai linistit cateva zile, apoi intoarce-te la sala si rupe fiarele alea.

| vavitza a răspuns:

Du-te la doctor, cel mai bine.