Salutare, am o problema. Am tiroida autoimuna de la nastere si as vrea sa stiu daca pot slabi cu sport adica sa scap de grasimile de la burta la fund si la picioare sau trebuie sa tin diete si sa iau pastilute? Va rog,
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Iti dai seama fratele meu alb ca noi nu suntem calificati in acest domeniu/insa, daca ai vointa, si daca ai vreun "handicap", ce te trage in jos si ar trebui sa muncesti mai mult decat altii, atunci dupa Parerea Mea, ai un mare avantaj. E un posibil atu, o oportunitate... si eu sunt skinny fat (am mainile, picioarele ca scobitorile si mi se depune grasime pe burta, solduri, fund, bazin, si am avut un bazin mult mai larg decat umerii...) la conformatie. Este o metoda de antrenament cardio, HIIT, High Intensity Interval Training, e mult mai scurt si eficient fata de "traditionalul", prostescul jogging prin parc. Daca nu vrei sa freci ore intregi alergand si ai si alte lucruri pretioase deci, HIIT, punct plus. Daca faci dimineata (faci resistance training seara, o sa ai rezultate mai bune la masa musculara!, orele 5-7 cea mai mare sinteza de proteina, faci o ora antrenamentul (nu e nevoie de mai mult, nu e voie) si dupa mananci, nu trebuie imediat sa sari transpirat mancand dar cu cat mai repede dupa, in interval de 2 ore, dupa care, dupa ce vor trece 2 ore de la antrenament rezultatele vor fi mai mici, trebuie sa iti hranesti muschiu, sa il lasi sa se regenereze.)
Fa fasting (post) dimineata, pana la 12 sa zicem, te scoli la 7.
In timp ce faci fasting, cand nu mai mananci nimic, fa o sesiune de HIIT cardio, va accelera productia unor hormoni ce foloseste grasimea pe post de Combustibil, vei arde extraordinar, direct proportional cu efortul/intensitatea ta, si vei arde oxigen si calorii, pe tot parcursul Zilei! Vezi, e foarte benefic. Sincer cred ca poti. Fk the univers. Si ce daca ai probleme, alea sunt doar in mintea ta, acolo sunt limitarile, tu decizi ce vei face si ce vei fii.
Eu cand ma enervez si sunt serios pot vedea, si nu zic ca un cretin, Vizibil, cum evoluez. Slabesti.
Pot sa iti dau o aplicatie si niste video-uri
Asa, uite e ai putea face maine de dimineata, daca esti mai Beginner https://www.youtube.com/watch?v=q20pLhdoEoY
Short Tip: Gandeste-te la fiecare clipa ca si cum ar fi singura si traieste prezentul, nu te gandi la dificultate sau durata, doar la cum vrei sa arati, ce vrei sa devii, vizualizeaza te! Ajuta! E reala si extrem de puternica sugestia! Legea atractiei (data de Buddha mai intai), Biblia, si multe alte invataturi vorbesc despre asta. Sunt parabole si metafore, avansate, nu sunt prostii. Deci NICIodata sa Nu te Vaiti! Sa ai o incredere totala si sa iti repeti mereu in gand ca esti super cand te antrenezi, nu doar psihopatii maniaci din marketing o fac) https://www.youtube.com/watch?v=cZnsLVArIt8
asta imi place mult si il fac o groaza.
uite aplicatia si poate imi dai follow si ne ajutam; P;)
Se numeste Madbarz, baga pe google playstore
Pai vezi, depinde de fiecare individ, de cat de mult te concentrezi, ce mananci, cat, cand...
Daca te ajuta cu ceva, si ai eating disorder (stiu si eu cum e sa fie pe baza de stres, sa vrei sa umplii un gol ), daca te gandesti la mancare si ai pofta, s ar putea sa te ingrasi :)), nu te stresa, asta e esential
Acolo arata cate calorii (aprox.) consumi la fiecare antrenament.
Un Hiit mare si stresant, daca faci Brutal ladder, ala de 20 de minute de pe YT atunci fa odata la 3 zile, stii cum e cu cardioul asta, e cam asemanator cu muschii, e necesara o perioada de recovery, 2 zile intre antrenamente auzisem, deci daca faci Luni, vei mai face... hai sa zicem miercuri...
Alt lucru de care trebuie sa tinem cont e constitutia https://www.youtube.com/watch?v=2Lshv6JPQNk
Daca intelegi engleza https://www.youtube.com/watch?v=dD9HeWOYvA8
=)) https://www.youtube.com/watch?v=qnNgjRXLW40
Daca esti Endomorph atunci probabil trebuie sa faci cardio mai des fiindca te ingrasi usor (dar pui si masa musculara la fel de usor) decat un ectomorph, care slabeste mai usor dar pune masa musculara greu.
Mesomorfii sunt aia care au piept si patratele ca si cum ar merge la sala, de multe ori mai bine decat multi ectomorphi, chiar daca nu au facut vreodata :)), e nativ, genetic, dar nu ne intereseaza cocalarii astia :)
Un ectomorph ar trebui sa manance mai mult si des, un Endomorph trebuie sa manance mai multe legume, sa lase caloriile inutile, sa mananci slab sau daca mananca grasime sa fie grasime sanatoasa. Si nu uita sa te hidratezi (si daca te simti slab cand ai antrenament, gandeste, ai inceput sa te hidratezi, de acum 6 ore?!) suntem in foarte mare proportie apa. Nu trebuie nici sa bei pana la balonare ca extremele sunt rele
Ca si carbs, ia orez (brun), cartofi(dulci), banane (are carbohidrati complexi si potasiu, multe chestii bune) paine integrala, lucruri bogate in fibre, ia niste ovaz si fibre si poti sa faci mix cu... niste zmeura, afine, fructe d astea, si poate o cupa de Whey Protein de preferat, sa te faci mare si gigea.
De retinut, Sfecla rosie si nucile multiminerale sau nu mai stiu, o sa iti dea energie, de preferat Inainte de antrenament (gen mananci nuci sau iaurt grecesc cu nuci pe la 4 si la 5 te antrenezi.
Https://www.youtube.com/watch?v=G9NbxhAKCrQ
Daca vrei sa iti maresti hormonul de crestere sau testosteron
Si daca vrei sa nu fii prost. Cu privire la timpul aiurea in Jogging
VEZI ca grasimea e foarte buna, e ceva necesar, de care avem nevoie, dar depinde CE grasime!
Nuci, de tot felul, ulei de cocos, unt de arahide...
Cel mai bine e sa gatesti la aburi sau la cuptor, sau fiert. Sau gratar, bine, depinde ce gratar
Pastile pentru glanda tiroida, mergi la doctor vezi ce tratament iti da, dar alea te ajuta si daca mai faci si sport o sa poti slabi, si dieta, fara prajeli si mancare grasa
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.140.186.189) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro