Nu ai cum sa ramai fara sentimente in primul rand.
Si in al doilea rand te sfatuiesc sa te calmezi si sa gandesti totul la rece.
Daca simti ca nu poti sta fara sa vorbesti cu ea si spui ca nu iti poti imagina viata fara acea fata asta inseamna ca o iubesti.
Vezi tu, cand esti intr-o relatie si trece o perioada de timp te acomodezi cu acea persoana nu o sa mai ai acel sentiment de "fluturi in stomac" pentru ca nu mai sunteti ca la inceput. Toate inceputurile sunt frumoase dar in timp se mai schimba sentimentele si prin asta ma refer la chestia ca nu vei mai avea aceeasi stare ca la inceputul relatie.
Cat despre gelozie... Asta depinde de voi doi, daca ea nu-ti da motive sa fi gelos si nu iti ridica semne de intrebare nu vad de ce ai fi gelos (dar sa nu fi prost, scuze expresia) + ca daca ai prins incredere in ea e si normal sa nu mai simti sentimentul de gelozie ca la inceput.
Mananca o tableta de ciocolata amaruie pentru ca s-ar putea sa ai o depresie! Ai nevoie de cateva sedinte de consiliere psihologica si psihiatrica ca sa poti descoperi unde este pricina! Nu-ti face griji ca s-ar putea sa fie ceva trecator, dar trebuie sa fii pozitiv si optimist si sa te gandesti la Bunul Dumnezeu si la lucruri frumoase pe care le-ai trait pana acum!
şi eu am avut momente din astea în trecut. stai liniştit, e doar o perioadă prin care toţi trecem!
Nu esti singurul, poti merge la un psiholog sau poti incerca sa vezi ce simt persoanele din jur despre tine, daca te gandesti ca nu iubesti iti faci rau cu mana ta, fii alaturi de toti pe care vrei sa-i iubesti si atractia va aparea din nou de la sine, parerea mea
dobrin1019 întreabă: