| Ionjutz a întrebat:

Salutare. Am o problema ce ma cam framanta. Imi cade parul foarte rau atunci cand ma spal pe cap. Si atunci cand bag mana in par si trag de el raman cu vreo 2-3 fire de par in mana. De la ce poate fii? din cauza produselor de par? Tin sa spun ca am parul marisor si folosesc mult fixativ si inainte foloseam gel de par. Este de la produsele de par sau din cauza samponului? Am un sampon Clear men. Caderea parului nu ar fi o problema daca as fi fata, dar asa, ca baiat, ma cam ingrijoreaza.
P. S. : Am 16 ani si deja cade

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| LoryM22 a răspuns:

Ar fi bine sa iei un complex de vitamine,te duci la farmacie si iti va recomanda niste suplimente alimentare,ii spui ca ai probleme cu caderea parului, iti poti face acasa masca cu ulei de masline si vitamina a, o sa vezi ceva schimbari.

| Xandra13 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema numai ca sunt fatahee hee si folosesc placa.imi pica par angro laughing o sa raman chiala pana la urma, eu zic sa mai reduci gelul de par si fixativul.samponul nu are nici o legatura cu caderea parului. bafta :*!